torstai 31. lokakuuta 2013

Ennen ja jälkeen kuvia tytön huoneesta


  Jee Jee!

Tässä niitä tulee! Nimittäin vihdoinkin muutama kuva rempatusta tytön huoneesta. Toiselta seinältä puuttuu vielä tauluhyllyä ja sen sellaisia, joten laitan vielä lisää kuvia sitten kun ollaan saatu nekin paikoilleen. Mies on ollut nyt joka ilta töissä, joten ei olla oltu juuri olleenkaan yhtäaikaa kotosalla tällä viikolla. Minä en luota siihen, että mies osaa ruuvata hyllyt oikeaan kohtaan ja mies ei taida luottaa siihen, että minulta onnistuu akkuporakoneen käyttö ;) Ja tottahan se on, että ei  noihin uusille seinäpinnoille viitsisi millään tehdä turhia "lapsus reikiä". 
Perjantaina ollaan sitten molemmat vihdoinkin kotosalla yhtäaikaa, joten uskon että saadaan silloin loput kamat paikkoilleen ja toivottavasti kerralla oikeille kohdille ;).  Yritän viikonlopun aikana laittaa sitten sellaista kokonaiskuvaa huoneesta.

Mutta tässä tosiaan hieman esimakua. Tykkään että oli kyllä ihan onnistunut muutos! Olin tosi tyytyväinen, ettei tytär itsekkään halunnut enää joka paikkaa täyteen julisteita.  Huomattavasti rauhallisempi lopputulos näin. Saas nyt sitten nähdä miten kauan huone pysyy noin siistinä ;)

Pallokaisin terkkusin,10 kommenttia:

 1. Vihdoin ja viimein, näitä kuvia olenkin jo odotellut. Tosi pirtsakkaa tuo täplätapsu, harmi että meillä ei ole enää seiniä mihin tuon mahduttaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä itsekkin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka jossain vaiheessa meinasi jo epätoivo iskeä ettei löydetä sellaista tapettia joka mielyttää sekä äidin että tyttären silmää :)

   Poista
 2. Huoneesta tuli tosi kiva. Voi kun meilläkin maltettais luopua edes parista julisteesta :)
  Toi tapetti on ihan nappivalinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vanhimman huone vuorattu täyteen jääkiekkojulisteita.... Mutta pitäähän noiden nuorten saada itsekkin hieman päättää oman huoneen sisustuksesta. Ja parempi noikin kuin tyttöjulisteet ;)

   Poista
 3. Johan on hieno muutos - ei samaksi huoneeksi uskoisi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämmästyin itsekkin noita ennen kuvia katsellessa miten levotonta huoneessa oli aikaisemmin ollut. Kyllä vaan vaalealla pinnalla saa aina ihmeitä aikaiseksi :)

   Poista
 4. Ihana huone! Tosi onnistunut muutos, vaikka tuo aikaisempikin kyllä näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika, kiva kuulla että tykkäät :)

   Poista
 5. Oi, kuinka kivan näköistä!
  Meillä on tyttärellä siirtymäkausi pinkistä musta-valkoiseen, tosin haluaa edelleen terästää sitä pinkillä :)

  Mistä tuo tapetti on?

  VastaaPoista
 6. wow! Tosi hieno :) Niin ne lapset kasvaa. :-)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails