Päivää niin että pätkähti!
Viikonlopun mässyjen ja mutustelujen jälkeen on jälleen hyvä heittää hieman salaattiohjetta kehiin.
Tämä yksinkertainen lämmin punakaalisalaatti valmistuu noin 20 minuutissa.
Halloumi se vaan on niin hyvää, että maistuu makoisalta melkein minkä vaan kanssa.
Jos halloumi on liian suolaista makuusi, voit liottaa sitä vedessä n. 20 min suolan vähentämiseksi.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Punainen kaalisalaatti
n. 4 annosta
400 g punakaalia
1 punasipuli
200 g halloumi-juustoa
Kastike:
1 valkosipulin kynsi
½ chili
vajaa puoli ruukkua korianteria
½ dl soijakastiketta
1 limetin mehu
1 rkl punaviinietikkaa
3 tl sokeria
1. Leikkaa punakaali ja sipuli ohueksi suikaleiksi.
2. Tee kastike. Hienonna valkosipulinkynsi, chili ja korianteri. Lisää joukkoon muut kastikkeen aineksekset. Sekoita kastike salaatin joukkoon.
3. Paista halloumi n. ½ sentin viipaleina pannulla molemmin puolin. Nosta lämpöiset juusto siivut kaalisalaatin päälle.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Ajastettuna työpaikalta,
Ajastettuna työpaikalta,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!