tiistai 13. toukokuuta 2014

3 x raitamekko

Olen jo monta kertaa hehkuttanut Vilan raitamekkoa ja nyt ajattelin postata hieman sen monikäyttöisyydestä. Kenkiä, koruja ja muita asusteita vaihtamalla mekosta on moneen erilaiseen menoon. Ihan sellaisiin hienompiin juhliin en tosin tätä mekkoa pukisi, mutta esim.pienimuotoisille synttäreille mekko on ihan passeli. Tässäpä minun versioni mekosta ja sen asustamisesta  töihin, kaupungille ja synttäreille. 


                                 Töihin


                                         
                                                                   
                                                                        Kaupungille




Syntymäpäiville



Synttäreille vaihdoin vielä noista ylemmistä kuvista poiketen ohuemmat sukkikset, laitoin kirkkaanpunaista huulipunaa ja kähersin hiukset kiharalle. Ja näin oli hieman juhlampi look valmis.












11 kommenttia:

  1. Minulla on tuo samainen mekko, ja on yksi suosikkivaatteistaan! Nimenomaan sen monikäyttöisyyden takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut ihan paras ostos pitkästä aikaan.

      Poista
  2. Se on nätti! Voisin haluta myös. :) Kiva myös kun ei ole liian lyhyt. Tai siis kuvista voisin päätellä että olet varmaan hyvin saman pituinen kuin minä?! Olen 162.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen 160 cm eli aika samanpituisia ollaan. Minä haluiaisin vielä sellaisen ohuenpi raitaisen myös kesäksi.

      Poista
  3. tosi kiva postaus! Tykkään itse tosi paljon näistä "näin puet vaatteen eri tilanteisiin"-postauksista! Ja kiva mekko! jos en ois juuri ostanut (taas) raidallista mekkko, olisi tämä kyllä kiva täydennys kaappiin :D

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti tuosta mekosta - mutta pahaa pelkään, että minulle se olisi liian lyhyt (olen 172) - ja kaapissa on jo liian monta mekkoa, joita pystyn vain tunikana käyttämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä myös tykkään ettei helma ole liian lyhyt. Eteenkin töissä ei ole oikein soveliasta olla liian lyhyessä.

      Poista
  5. Itsekin tykkään raitamekoista ja Noomilta olen ostellut kevään aikana parikin raitamekkoa. Siis ihana toi eka kuvasarjan käsilaukku, onko se mistä/kenen??? Juurikin sopivan kokoinen sekä tykkään tosi paljon tuosta hihnapituudesta kun sillä ei tarvitse kantaa laukkua vaan se kulkee turvallisesti mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on pieces merkkinen ja jos oikein muistan olen tilannut sen nelly.comista. Laukku on kyllä kiva eteenkin kesällä juuri tuon kätevyytensä vuoksi.

      Poista
    2. Kiva, kiitos. Musta saman tyylinen minulla on mutta tuo väri on niin lemppari. Täytyypi kurkistella josko sieltä vielä löytyisi minullekin laukkua. Toisaalta olen katsellut Lumilta tuon tyylistä, täytyypä tuumailla kumpi olisi ostoslistalla.

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails