torstai 29. toukokuuta 2014

ThermaCare

Buzzadorina pääsen aina aika ajoin testailemaan erilaisia tuotteita. Tällä kertaa pääsin mukaan ThermaCare kampanjaan testaamaan niskan, hartioiden ja ranteiden hoitoon tarkoitettuja kertakäyttöisiä lämpötyynyjä. Tähän kampanjaan läksin suurella innokkuudella mukaan sillä olen kärsinyt niska-ja hartiaseudun vaivoista enempi tai vähempi liki niin kauan kuin muistan. Joudun töissä olemaan tietokoneella aika paljon ja töiden jälkeenkin tulee vielä viihdyttyä täällä blogistaniassa jonkun verran. Niskat eivät tästä koneella olosta oikein tykkää ja niskojen takia joudun ajoittan popsimaan  särkylääkkeittäkin.  Tämä lääkkeettön hoitovaihtoehto oli minulle siis  ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.


ThermaCare tyynyt lämpiävät automaattisesti itsestään kun tyyny on poistettu ilmatiiviistä pussista. Tyyny lämpiää noin 30 minuutin kuluessa  40 asteeseen. Tyyny pysyy lämpinä 8 tuntia ja se pysyy hyvin paikoillaan tarran ansiosta. Eihän tuo varsinainen kaunistus ole, mutta tuskimpa tämä niskassa muutoinkaan tulisi lähdettyä esim.kaupungille tepastelemaan.



Alkuun olin aika skeptinen näiden suhteen ja mietin miten nämä eroavat niistä mikrossa lämmitettävistä kauratyynyistä.  Kauratyynyt ovat minusta myöskin oikein hyviä tuotteita, mutta ne tulee helpommin lämmitettyä liian kuumiksi ja toisekseen ne taas jäähtyvät huomatavasti nopeammin.  Ainut miinus näille tuotteille tulee tuosta kertakäyttöisyydestä. Tuotteen voi hävittää talousjätteen mukana, mutta kyllähän ne tietysti jätevuorta kasvattavat.




Jos olet kiinnostunut liittymään Buzzadoriksi voit lukea asiasta lisää täältä klik, klik.


Sateisin helatorstai terkkusin,






1 kommentti:

  1. Enpä ollut tuollaisista aiemmin kuullutkaan - varmasti kokeilemisen arvoisia, vaikkakin ovat kertakäyttöisiä!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails