perjantai 13. tammikuuta 2012

Snowman's soup

Huomenna meidän talo täyttyy 10 ja 11- vuotiasta neitokaisista, kun juhlimme tyttäremme 10 v. kaverisynttäreitä. Ohjelmassa on ainakin ongintaa ja herkuttelua. Ongintapalkinnoksi tilasin Hennesiltä kaikkia ihania tyttömäisiä kosmettiikkajuttuja. Nyt vaan jännitetään ennättääkö paketti ajoissa perille.Vinkkejä ongintapalkinnoiksi otetaan vastaan, jos ei tuo paketti tämän päivän aikana tule perille.  Siinä tapauksessa aamulla sitten vielä kiireen vilkkaa palkinto-ostoksille. Helpottaisi huomattavasti jos olisi joku idea jo valmiina mielessä.Ystävät saavat kiitokseksi käynnistään Lumiukkosoppa pussit, joihinka sain idean VaniljaHouse blogista. Kanelitangot ovat jo ehkä hieman jouluiset, mutta tytär halusi ne ehdottamasti noihin pussukoihin lisätä.
Pussukoihin, jotka ovat muuten kalanpaistopusseja on laitettu kaakaota, vaahtokarkkeja, marianne rakeita ja karkkikepit.
Kortin takana ohjeistus, joka myös kopsattu tuolta Niinan ihanasta blogista. Kannattaa muuten kurkata tuo ihastuttava blogi, jos se ei ole teille ennestään tuttu  =)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Minä alan tästä seuraavaksi leipomispuuhiin!
1 kommentti:

  1. Lumiukkosoppa on hauska juttu, meillä lapset antoivat ystävilleen jouluylläreinä.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails