maanantai 16. tammikuuta 2012

Luomivärit testissä Vihdoinkin sain testattua Yves Rocherilta saamiani luomivärejä, sivellintä ja rajauskynää. Rajauskynä on minun mieleeni hieman liian paksu ja en saanut sillä mieleistäni ohutta rajausta.  Pitäydyn  siis edelleen nestemäisessä rajauskynässä.  Sivellin oli mielestäni hyvä, ja sillä sai kauniisti tehtyä häivytykset.


Luomiväreistä tykkään kovasti ja mikä upea kiilto niissä onkaan!  Iltamenoihin näillä saa varmasti upean meikin. Arkimeikkiin käyttäisin itse varovaisemmin. Itse pidän ehkä eniten tuosta rusehtavan sävyisestä, joka on sävyltään hyvin samanlainen kuin tämä aiemmin hankkimani  Lumenen luomiväri. Tosin tässä Rocherin luomivärissä on enemmän tuota kimalletta.Itse olen nyt testannut tuota  rusehtavaa ja kultaisen sävyistä luomiväriä. Punertavaa en ole vielä ennättänyt testata. Kaadoin värejä ihan vaan talouspaperi palaselle.


Väri kestää hyvin luomilla ja on helposti levittyvää. Hieman varovaisuutta tulee käyttää ettei kaikki kimallus ole pitkin poskia.

Tässä vielä tuo kullansävy kädelle leviteltynä. Minusta tämä kultainen sävy on ehkä parhaimmillaan toisen luomivärin päälle laitettuna tuomassa kiiltoa.Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


                                                                   

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. En ole huomannut isompaa varisemista, mutta laittovaiheessa saa olla tosiaan tarkkana ettei kiiltoa varise pitkin poskia =)

   Poista
 2. Onpas kivan näköisiä! En muistakaan koska olen viimeksi ostanut mitään Yves Rocherilta...noita pitääkin harkita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä kivoja! Ainut miinus on, että värejä pitää kaataa purkista esim. paperille, eli ei voi levittää suoraan purkista luomille.

   Poista
 3. Minä tykkäsin luomiväreistä hirmuisesti! :) Tuo kynähän on kajal eli eikös se ole pääasiassa tarkoitettu silmäluomen sisäpinnalle? Siksi tuollainen koostumus. Olen minäkin sitä kyllä välillä rajauksena käyttänyt -tehnyt sellaiset pehmeät ja utuisat rajaukset tuon harmaan luomivärin kaveriksi.

  VastaaPoista
 4. Minäkin tykkäsin kovasti! Hyvä että valoitit minua tuon kynän suhteen =) En ole tosiaan mikään meikkiguru... Sisärajausta en juurikaan käytä.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails