keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tulppaaneja ja tökkimistä

Kevättä kohden mennään taas pikku hiljaa. Jep, jep, tiedän että on vasta tammikuu eikä vielä voi varsinaisesti puhua keväästä. Ensimmäiset tulppaanit  löysivät jo kuitenkin tiensä maljakkoon, ja tulppaani postaukset ovat taas täällä  ;)  


Kommentointi tökkii edelleen! Aamulla pääsin jo jättämään kommenttia teidän muiden blogeihin, mutta jostain syystä omaan blogiini en pääse jättämään kommenttia. Osaatteko auttaa missä on vika?! Kun painan tuota vastaa nappulaa, sivu menee totaaliseen jumiin eikä anna kirjoittaa. Toiseen blogiini tuo vastaa nappula ilmestyi ihan itsestään ja sen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia. Alkoi heti toimimaan kuin unelma. Mitä minun pitäisi tässä blogissa muuttaa, että tuo  vastaa namiska  toimisi?! Pystyttekö te kommentoimaan tänne? Jos ette olisi kiva, jos laittaisitte siitä viestiä vaikka sähköpostiini.                                                                                 ♥

3 kommenttia:

 1. Testikommentointi ;) Tulppaaneja minäkin olen kotiuttanut jo useita kimppuja, ne vaan on parhautta kevättä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kommenttisi tuli läpi =) Vaihdoin selainta ja nyt onnistuu minulta tämä vastaaminenkin!!! Huippua!

   Poista
 2. Jei valkoisille tulppaaneille! Uudessa bloggerissa on vissiin se ongelma, ettei se toimi IE-selaimella.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails