perjantai 27. tammikuuta 2012

Mekkoa ja meikkiä

Postasinkin jo aiemmin täällä Bubble Roomilta tilaamistani mekoista. Harmikseni toinen tilaamani mekko ei istunut päälleni, ja se lähti palautukseen. Ihme kyllä edullisempi mekko istui aika kivasti.  Mekko on sellainen  perinteistä pikku mustaa rennonpi.
Meillä on huomenna yhdet kemut ja luulen, että laitankin uuden mekon sinne päälle.


Ajattelin, että yhdistän mekkoon ehkä hieman tylsästikin ihan vaan mustia juttuja.  Jimmy Choo for H&M clutch ja Mavalan musta Black Oyster kynsilakka,  jossa on mukana hieman kimalletta voisivat toimia mekon kaverina.


Silmiin kenties tummahko meikki. Selailin Make up bibble kirjaa ja sieltä löysinkin hieman vinkkiä minkä suuntainen silmämeikki voisi olla.


Ajattelin, että jos tuon vaalean luomivärin korvaisi kullansävyisellä luomivärillä.
Diorin mustassa luomivärissä on myös himppu kiiltoa mukana.


Yves Rocherilta saamani kultainen hohde luomiväri voisi tuoda kivaa juhlavuutta meikkiin. Huulille vaan hieman kevyttä kiiltoa.


En ole tosiaankaan mikään meikkauksen ammattilainen, joten pitänee tänä iltana hieman valmiiksi testailla toimisiko nuo tuotteet miten yhdessä. Miltäs teistä kuulostaa tuollainen yhdistelmä meikkeineen ja mekkoineen?
4 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä ja tyylikkäältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkasmittari näyttää sen verran hyviä lukemia, että täytynee joku bolero tai muu vastaava heittää tuohon mekon päälle jotta tarkenee.

   Poista
 2. Kuulostaa todella hyvältä :) Tuo mekko on mahtava ja siihen passaa varmasti niin hyvin kaikki nuo mustat asusteet ja yksityiskohdat :)

  VastaaPoista
 3. Mekko oli kyllä aika löytö, hinta oli todella huokea =)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails