torstai 31. toukokuuta 2012

Ripsien kasvatustuloksia



No niin, nyt on kulunut reilu kaksi kuukautta siitä kun aloitin neuLash kuurin.  30 päivän  kuurin tuloksista voitte lukea lisää täältä. Olen edelleen laittanut seerumia joka ilta, lukuunottamatta muutamaa iltaa jolloin olen yksinkertaisesti unohtanut. Edelleenkään en ole päässyt ihan niin mahtaviin tuloksiin kuin mitä odotin. Toki ripset ovat pidemmät kuin aikaisemmin, mutta  minulla ei ole läheskään niin huomattavaa kasvua havaittavissa kuin olen joistain muista blogeista lukenut ja nähnyt. Aioin kuitenkin edelleen jatkaa sinnikkäästi seerumin käyttöä.

Tässäpä sitten kuvia tämän hetkisistä tuloksista ripsistä.


Tällä kertaa otin kuvat pelkästään ripsarin kanssa. 
Tässä vielä vertailukuvaa. Vaikka tuntuu ettei ripset ole juurikaan kasvaneet, niin tässä kuvassa huomaa, että on pientä muutosta on huomattavissa.

Photobucket







4 kommenttia:

  1. Kuvassa ainakin ripsesi näyttävät minusta selvästi tuuheammilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse huomasin tuon saman vaikka neuLashin ei pitäis ymmärtääkseni tuuheuttaa vaan vain lisätä ripsien pituutta. Mutta hyvä niin =)

      Poista
  2. Samaa huomasin kuin Rva Kepponen, tuuheammat on selvästi! Vai onko eri ripsari?
    En ymmärrä kuinka omat ripseni sillälailla sain tuolla kasvamaan, ihan huikeesti.
    Mutta kannattaa jatkaa käyttöä, kuvaa sit taas kuukauden päästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama ripsari on, mutta voi olla että nyt sudin sitä paksumman kerroksen ;) Jatkan ehdottomasti käyttöä sillä mä haluan kans samanlaiset räpsyttimet kuin sinulla =) Laitan kuvaa kuukauden päästä taas jos on merkittävää muutosta

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails