keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Vuohenjuustoa ja granaattiomenaa

Lauantai-illan postauksessa näkyneiden Viikuna-Briejuusto suolakeksien lisäksi meillä herkuteltiin vuohenjuustosalaatilla.


 Vuohenjuuston paistaminen ei mennyt ihan nappiin... Ei tullut ihan sellaista kaunista rapea kuorista  kiekkoa kuin mitä ravintolassa saa vaan tuollaista venyvää ja paukkuvaa mössöä. Mikä lie mennyt pieleen! Niksejä vuohenjuuston paistamiseen otetaan siis vastaan ;)

Photobucket

Tein tuollaisen hyvin yksinkertaisen ja nopean salaatin, johon laitoin vaan jäävuorisalaattia, granaattiomenaa  ja kyllä tuo vaalea mössö on sitä vuohenjuustoa ;) 5 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle! Häpeän myöntää, mutta en ole ikinä ostanut granaattiomppuja...ne on kyllä maukkaita ja sopii juurikin vuohenjuuston kanssa.

  Mä paistan vuohenjuuston aika kuumalla (öljytyllä) pannulla. Täällä kuva http://siirappiajahunajaa.blogspot.fi/2012/07/marias-keittiossa.html Ja sitten se vuohenjuusto on laadultaan oltava sitä sellaista, jossa on selvästi kovempi kuori ja pehmoinen sisus. Ei siis sitä, joka on kokonaan sellaista pehmoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ekaa kertaa ostin minäkin noita granaattiomenoita. Tykkäsin kyllä kovasti! Kiitos vinkeistä, tulenkin heti kurkistelemaan :)

   Poista
 2. Nyt on kylla niin herkullisen ja kauniin nakoinen salaatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niin helppo valmistaa! Paitsi tuo juuston paisto ;)

   Poista
 3. Vuohenjuusto on minusta paljon helpompi paistaa uunissa. Grillivastuksen alla ei mene kuin hetki! Alle juustopalojen kokoiset palat paahtoleipää. Helppoa näin, pitää vaan olla tarkkana ettei pala! tulee tosi nopsaan. :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails