maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pääruoka ja ohjelmanumero

Eilisessä postauksessa kerroinkin jo  lauantain alkuruuasta ja kattauksesta. Nyt ajattelin vilauttaa teille millaista pääruokaa tarjoilimme. Pakko myöntää, että yllätimme hieman itsemmekin tuolla ateriavalinnalla.
Teimme nimittäin pääruuaksi hampurilaisaterian hieman fiftarityyliin.  Hampurilaiset on tehty Sara La Fountainin ohjeella ja Coleslaw Hans Välimäen ohjeella. Pottuset on ihan vaan omalla ohjeella toteutettu. Kuvan testiannoksesta poiketen tehtiin sellaisia veneperunoita noiden tikkuperunoiden sijaan ja ketsupit olivat  annosteltu pikkukippoihin. Vieraiden hampurilaisten väliin sujautimme lisäksi pannulla rapeaksi paistettua pekonia. Hampurilaisen ohjeen olenkin postannut jo aikaisemmin täällä.
Mies leipoi hampurilaissämpylät  ja luulen, ettei meillä tämän jälkeen enää syödä niitä kaupan valmis hampurilaissämpylöitä ;)Ruokajuomana oli Happy Joe siideriä, Motörhead olutta ja halukkaille Rosiére Chardonnay  Viognier valkoviiniä, jota suositellaan mm. noutopöytään.


Ohjelmanumeron keksiminen meillä jäi aivan viime tinkaan ja loppumetreillä keksin, että mitä jos pelaisimme  pöytälätkää. Se olikin ihan yllättävän hauskaa! Toivottavasti se oli yhtä hauskaa myös vieraiden mielestä ;)


Jälkkäristä sitten vuorostaan ehkä huomenna lisää ;)

7 kommenttia:

 1. Oioioioi mistä ootte Mötörhead-olutta löytäneet? Muutenkin menu näyttää hauskalta... Ehkä tosiaan pikkasen yllättävä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olut löytyi City-Marketista. Minäkin ensin ajattelin, että ruoka pitäisi olla jotain "hienompaa", mutta sitten ajateltiin että mitäpä sitä tuon enempää kikkailemaan ja oli kiva tarjota jotain sellaista mitä itsekkin tykkää syödä. Ja olihan tuossa kaikki kuitenkin sämpylöitä ja bbq-kastiketta myöten itse valmistettua eli ei kuitenkaan mitään einesburgereita :)

   Poista
 2. Herkulliselle näyttää, mums, ihana idea tuollaiset Kolmen taviksen illalliset :))

  VastaaPoista
 3. Nämä illalliset ovat kyllä olleet tosi hauskoja kaikki. Suunniteltiin jo kesälle grillijuhlia samalla porukalla ja periaatteella :)

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs kirjoitusvirhe mulla. Jee! Ok pitääpi mennä käymään cittarissa. :) Mulla on kanssa joku ihme hampparikausi menossa... Mut ku ne on niin hyviä! :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää toisi namilta! Sämpylöiden ohje kiinnostaisi kovasti ;)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails