sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Sunday


Täällä flunssa jatkaa jylläämistään. Kuumetta ei onneksi ole vieläkään nostanut, mutta jäseniä pakottaa edelleen ja pää on ihan tukossa. Eipä sillä, minulle kuume nouseekin aivan äärimmäisen harvoin. Alaspäin ei kärsi yhtään kumartua, kun heti tulee otsalle niin valtaisia paineentunne. Viime yön nukuin kyllä paremmin kuin edellisen ja nukuin 11 h yhteensoittoon! No, välillä piti tietysti nousta niistämään, mutta nukahdin aina nopesti takaisin. En ollut edes aamulla herännyt kymmenen jälkeen puhelimen soimiseen. Tämä päivä yritetään olla turhia rehkimättä, jotta jaksaisi sitten huomenna lähteä  töihin.

              。。★°。。★°。。★°  Mukavaa sunnuntaita kaikille!   。。★°。。★°。。★°


                                                               
                                                                             

8 kommenttia:

 1. Oon kans flunssassa, todella rasittavaa. Oon ollut koko talven suht terveenä, tosin vähän aikaa sitten olin mahakivussa ja aikaisemmin oli poskiontelontulehdus mutta sillonkaan ei ollut näin huono olo.

  Ärsyttää, kun lumet sulaa ja tulee lämpimät säät, sitten tulee kipeeks kun haluais lähtee lenkille tai muuten ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sain kanssa lenkkeilykauden avattua vähän aikaa sitten ja hommasin uudet lenkkaritkin. Siellä ne odottavat nyt eteisessä ulkoiluttajaa. No, ehkä loppuviikolla kunto antaa jo periksi heittää pienen lenkin :) Pikaista paranemista sinullekkin!

   Poista
 2. On nää sitkeitä, nää flunssat. Itsellä ollut oikeastaan koko tämän vuoden - muutama tautivapaa viikko välissä. Puolikuntoisena on työntekokin yhtä tuskaa, mutta "kun flunssa ei ole mikään kunnon sairaus, jos ei nosta kuumetta" (eikä aina silloinkaan), niin me kiltit suomalaiset marssitaan töihin.
  Toivottavasti aurinko ajaa tuon sinun pöpösi jonnekin kauas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole onneksi paljoa flunssia tänä talvena sairastanutkaan. Ja eiköhän tämäkin ole jo helpottamaan päin :)

   Poista
 3. Lunssat on ihan hanurista, meilläkin tuo ukko-kulta sellaisessa on jo toista viikkoa.
  Pikaista paranemista muru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kivaa olla räkätaudissa, mutta on tästä pahemmistakin selvitty ;) Pikaista paranemista Sinun ukkelille sinne myös <3

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails