Viikonlopun herkuttelun jälkeen onkin jälleen hyvä palata salaattien pariin.
Nyt vuorossa halloumi.-karpalosalaatti.
Halloumi-karpalosalaatti
1 dl cashewpähkinöitä
1 pkt (250g) halloumijuustoa
tilkka oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 dl kuivattua karpaloita
1 rasia rucolaa (tai salaattisekoitusta)
mustapippuria
Viipaloi halloumi ja paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja mausta pippurilla. Alkuperäisen ohjeen mukaan myös cashewpähkinät olisi pitänyt käyttää kuumalla pannulla saamassa hieman väriä, mutta itse oikaisin tuossa kohtaan ja lisäsin pähkinät ihan siltänään salaattiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!