maanantai 3. kesäkuuta 2013

Halloumi-karpalosalaatti

Viikonlopun herkuttelun jälkeen onkin jälleen hyvä palata salaattien pariin.
Nyt vuorossa halloumi.-karpalosalaatti.




Halloumi-karpalosalaatti

1 dl cashewpähkinöitä
1 pkt (250g) halloumijuustoa
tilkka oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 dl kuivattua karpaloita
1 rasia rucolaa (tai salaattisekoitusta)
mustapippuria

Viipaloi halloumi  ja paista kuumalla pannulla tilkassa  öljyä. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita salaatin ainekset keskenään ja mausta pippurilla. Alkuperäisen ohjeen mukaan myös cashewpähkinät olisi pitänyt käyttää kuumalla pannulla saamassa hieman väriä, mutta itse oikaisin tuossa kohtaan ja lisäsin pähkinät ihan siltänään salaattiin. 


                                                                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails