keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Valmiina aurinkoon
Morjens!

Aivan mahtavat lomasäät on ollut ainakin näinä loman ensimmäisinä päivinä.  Eilen oltiin lasten kanssa monta tuntia rantsussa ja sinne suunnataan tänäänkin.
Havittelen itselleni pientä rusketusta, mutta samalla yritän olla tosi tarkkana ettei iho vaan pääsisi yhtään palamaan. Jokaisesta palamiskerrasta kun  jää muistijälki. Jos sama kohta palaa useamman kerran altistaa se erilaisille ihosairauksille, pahimmassa tapauksessa ihosyövälle.
Rusketuksen avuksi ja palamisen välttämiseksi käytän kesäisin riittävän suuri suojakertoimista aurinkovoidetta sekä suun kautta nautittavia aurinkokapseleita. Viime kesänä käytin Vivisanté aurinkokapseleita.

Tänä kesänä olen jo popsinut yhden paketillisen Bio-Karoten kapseleita. Eilen kävin ostamassa luontaistuotekaupasta Maxosol tabletteja. Alkukesästä en juurikaan ennättänyt aurinkoa ottamaan, joten noiden Bio-Karotenien tehokkuudesta en osaa sanoa oikein mitään. Maxosoleissa ainakin on beetakaroteenia 25 mg kun tuossa Bio-Karotenissa sitä on vain 6mg per kapseli. Eli ainakin kuulostavat tehokkailta ;)


                       Brun men inte bränd!

                              
                                                               
1 kommentti:

  1. Noi sandaalit on aika söpöt vaikka en itse tuon mallisia pidäkään.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails