maanantai 24. helmikuuta 2014

Pinkistä poweria treeneihin








Pirtsakkaa huomenta!

Hommasin jälleen hieman uusia urheiluvaatteita itselleni.  Kivat treenivaatteet toimivat minulla urheilussa hieman sellaisena porkkana. Niiden avulla on helppo ylipuhua itsenä lenkkipolulle tai kuntosalille.
Uudet sisäkengät, joita jo facebookin puolelle olenkin vilautellut ovat osoittautuneet aivan loistavaksi. Hieman toista kuin ne ehkä n. 15 vuotta vanhat koppurat, jotka minulla aikaisemmin olivat...
 Hyvä sijoitus siis olivat nuo Adidakset. 

Juoksupaita ja urheilutakki ovat H&M Sport mallistosta. Sieltä en ole aikaisemmin urheiluvaatteita ostanutkaa, mutta uskon, että ovat hintansa väärti.  Tuon paidan materiaali tuntuu ainakin käteen oikein mukavalta ja myyjä kehui sitä kovasti.  Huomasin muuten salilla juoksumatolla juostessani ja siinä itseäni peilistä sivusilmällä vilkaistessa, että tarvitsisin ehdottomasti uudet ja tukevammat urheiluliivit. You know what i mean ;)

Täällä  odotetaankin jo  kovasti keväisiä lenkki-ilmoja, jotta pääsen testaamaan tuota takkia.








6 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä. Rakastan pinkkiä, mutten pidä juurikaan pinkkejä vaatteita. Toi musta + pinkit yksityiskohdat näyttää todella hyvältä ja sellaista voisin pitääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vierastan pinkkiä yleensä vaatteissa, mutta näissä urheiluvaatteissa se toimii minusta täydellisesti :)

      Poista
  2. Todellakin toimii noin kivat vaatteet porkkanana! :) Mun ryhdistäytyminen alkaa kun kirjotukset on ohi, ennen sitä ei voi ryhtyä mihinkään... Aika loppuu kesken :/
    Pirtsakkaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä kirjoituksiin :) Aikamoista aikatauluttamista on arki täälläkin jos meinaa ennättää urheilemaan, hoitamaan kodin ja lapset, bloggaamaan, käymään töissä ja vielä tuo parisuhdekkin pitäisi hoitaa jotenkin siinä sivussa ;)

      Poista
  3. Mulla on vähän saman näköiset juoksulenkkarit Adidakselta, tykästyin heti niiden ulkonäköön ja kummasti se juoksukin rupes kulkemaan paremmin uusilla kengillä! Sporttiliiveiksi voin suositella Shock Absorbereita, ite en suostu enää muita ottamaan :) On tosi tukevat ja hyvät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos liivivinkistä :) Pitääkin heti katsoa mistä löytäisin itsellekin samanmerkkiset.

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails