sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

PrinttejäOih ja voih!

Viimeistä lomapäivää viedään! Kylläpä meni viikko taas sukkelaan, ei tuossa viikossa kyllä kovin ihmeitä ennätä tekemään. Juuri ja juuri pääsee hieman irtautumaan työasioista. Nyt olisi edessä kolmen viikon pätkä töitä ja sitten jäänkin  useammaksi viikoksi pois töistä kun edessä olisi yksi aika iso leikkaus johon olen menossa.

  Kuopiosta mukaan tarttuneiden ostosten kuvat ovatkin ihan tyystin unohtuneet koneelle lukuunottomatta uusia treenikenkiä, jotka näkyvät täällä. Joten tässpä nyt näitä.Kuten kuvista voitte päätellä, minuun uppoaa edelleenkin kaikki printit. Eteenkin noita numeropaitoja on kertynyt jo ihan luvattoman paljon kaappiin. Ne ovat minusta kuitenkin aika monikäyttöisiä niitä kun voi käyttää urheillessa tai sitten hieman rennomassa arkipukeutumisessa yhdistettynä esim. nahkahousuihin tai farkkuihin.


       Tätä keväistä ankkuripaitaa en voinut yksinkertaisesti vastustaa ja se näyttikin kivalta farkkuliivin alla.


Oman paikkakuntani Seppälästä nappasin mukaani alkuviikosta numeromekon, jota olen hypistellyt jo useampaan otteeseen.  Hiukan samantyylinenhän tuo on kuin aikaisemmin ostamani numeromekko, mutta eipä sen niin väliä. Onhan tuo uusi erivärinen, pitkähihainen ja hupullinen, eli käytännösssä katsoen siis ihan erilainen ;)(Kuva Seppälä)                                                           
                                                                      


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails