lauantai 1. maaliskuuta 2014

Terveisiä Tukholmasta!
Tukholman reissu on nyt heitetty ja eilen illalla palailtiin takaisin kotiin. Oli kyllä aivan ihanaa nukkua pitkät unet omassa sängyssä ♥.  En muistanutkaan miten huonosti laivalla osaa nukkua... Oikein kiva reissu oli ja pettymys laivan valinnastakin unohtui nopsaan matkan alettua :)

Olin suunnitellut käyväni maissa Laduréessa, Zarassa ja Sephorassa. Noiden lisäksi ennätettiin vielä hyvin kiertämään muitakin vaatekauppoja, mutta vaatteita en  tällä reissulla ostanut kuin yhden neuletakin. Kevät takkia hieman etsiskelin, mutta sopivaa ei oikein ottanut silmään.Laduréesta lähti mukaan herkkuja ja Sephorasta ystävän vinkkaamana ihanan tuoksuisia suihkusaippuoita.                                  Sephorassa oli muuten erittäin ystävällinen myyjä meitä palvelemassa.

          Ladurèessa ei ollut lupaa ottaa kuvia sisältä, mutta napsin muutamia kuvia liikkeestä ulkopuolelta.


Tänään onkin päiväkaffeilla ihania macarons leivoksia .  Niitä tulíkin ostettua useammalla kympillä ;)


                                                                              
4 kommenttia:

 1. Nyt on pakko päästä Tukholmaan kerta sielläkin on Laduree <3 NAMMMMM :P

  VastaaPoista
 2. Voi olisimpa mäkin tajunnut kokeilla Sephoran suihkusaippuoita! Näin niitä nimittäin siellä liikkeessä ja ne olivat niin pirtsakan näköisiä. Hintakin taisi olla aika pieni! Ja empä mä tajunnut, ettei Laduréessa saanut kuvata! :D Ihan pokkana vaan menin ja kuvasin tajuamatta edes kysyä asiasta. Voi olla syynä siihen, että palvelu ei ollut ehkä kaikista ystävällisimmästä päästä ;) Mäkään en etenkään ensimmäisenä yönä laivassa saanut nukunnuta ollenkaan ja tuntuu että vieläkin väsyttää reissun jäljiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin jostain blogista lukenut ennakkoon, ettei Laduréessa saa sisällä ottaa kuvia. Hetken kyllä mietin minäkin että antaisko vaan kameran laulaa ja kuunnella sitten kielletäänkö touhu ;) Kilttinä tyttönä kysyin kuitenkin luvan ja kuvat jäivät ottamatta.

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails