keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Born in paradise


Laivalta tehdyt tax-free ostokset ovatkin ihan meinanneet unohtua esitellä teille. Tälläkin kertaa mukaan tarttui uusi tuoksu, lisäksi ostin essien mustan  kynsilakan ja Diorin meikkivoiteen.


Tuoksuksi valikoin Escadan uuden kesätuoksun; Born in Paradise. Minä olen tykännyt melkein jokaisesta Escadan kausituoksusta ja olenkin aika monta niistä hankkinut itsellenikin.
Nappasin laivalta mukaan myös Diorin meikkivoiteen, jonka olen todennut mukavan kevyeksi. Edellinen pullo tätä onkin riittänyt liki vuodeksi.


Käytän aika usein mustaa kynsilakkaa ja tätä essien mustaa lakkaa on kynsipiireissä kehuttu yhdeksi parhaimmista mustista lakoista, joten pitihän se ostaa itsellekkin kokeiluun. Suti on mukavan leveä ja jo yksi lakkakerros teki kivan peittävää jälkeä.Kävin tänään taas ripsihuollossa ja laskeskelin, että pian tulee kaksi vuotta siitä kun laitatin ripset. Olisikohan jo pian aika pitää tauko ja antaa omien ripsien hieman toipua?!


                                                                            

2 kommenttia:

  1. Mun on kans pakko saada tuo Born in paradise! Käyn aina ohikulkiessani Sokkarilla sitä nuuhkimassa :) Toisaalta rakastuin palavasti myös uuteen Versaceen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuota Versacea pitääkin käydä jossain nuuhkimassa :)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails