sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Hyvä paha Ikea

Outi Hyypiön elämää blogista heitti minulle haasteen Hyvä paha Ikea, jonka ideana on paljastaa omasta kodista löytyvät Ikea hankinnat. Meiltä Ikeaa löytyykin jonkun verran ja kuten alla olevista kuvista voitte aika äkkiä päätellä meillä on pari lempparituotetta, joita on sitten hommattukkin useampi kappale.

Ensimmäisenä esittelyvuorossa PS peltikaappi. Tätä edullista ja ajatonta peltikaappia meiltä löytyy  kokonaista kolme kappaletta. Yksi olohuoneesta, yksi ruokailutilasta ja yksi esikoisen huoneesta.






Myös olohuoneen sohvapöytä ja tauluhylly ovat Ikeasta. Tauluhyllyjä löytyy lisäksi ruokailutilasta ja keskimmäisen lapsen huoneesta.



Tyttärenhuoneesta ja meidän vanhempien makkarista löytyvät lisäksi valkoiset Malm lipastot .




Lisäksi meiltä löytyy pari valkoista Lack hyllyä ja takkahuoneesta Bestå tv-taso ja valkoinen Lack pöytä.




Pikkuveskissa on Ikean allaskaapistot, joihin olen ollut tosi tyytyväinen.


Noiden lisäksi meiltä löytyy joitakin Ikean tekstiilejä; raidallinen torttupeitto ja jotaikin musta-valkoisia tyynyjä. Ai niin ja tyttären katosta sellainen pilven mallinen valaisin.

  Osassa näissä kuvissa näkyy tosi häiritsevänä tuo lattialla luikerteleva valkoinen johto. Se on tuossa toivottavasti  väliaikaisesti. Poika on vetänyt sillä nettiyhteyden olkkarissa olevaan pleikkariin.

Minusta Ikean tuotteet on oikein jees, ja ovat kestäneet meillä ihan yhtä hyvin kuin kalliimmallakin rahalla hankitut kalusteet. 

Heitän haasteen eteenpäin seuraaville blogeille:








Olkaapas hyvät ihanaiset!




3 kommenttia:

 1. Ikean huonekaluista mulla ei ole kuin pari Expedit -hyllyä ja sitten yksi kankainen vaatehyllyasia, mutta sitten on mm. skämt maljakoita, erilaisia laatikoita ja jotain vetimiä sekä muutamia keittiövälineitä.

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Nyt kun ihan ajattelee, niin onhan tuota Ikeaa meilläkin jonkin verran..

  Tuo PS-kaappi on ihan huippu, löytyy meiltäkin ja on seilannut ihan joka huoneessa monikäyttöisyyden vuoksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta haasteesta! Täytyy tehdä heti kun ehtii :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails