sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Hopeaa, kuparia ja kultaa

Facebookin kautta blogiani seuraavat tietävätkin, että jokunen aika sitten minulle iski ihan hillitön himo saada jotain kullanväristä sisustukseen. Hopeaa ja ihan pienen pieni ripaus kuparia meiltä jo löytyikin ennestään kotoa. Aikaisemmin en olisi voinut mitenkään kuvitella yhdisteleväni näitä kaikkia metallinsävyjä, mutta nyt olen ihan hillittömän ihastunut tuohon trioon.


En ole koskaan ollut myöskään mikään tekokukka ihminen, mutta kun näin Anttilassa tuon kullanvärisen maljakon, jossa oli orkidean oksa aloin ihmeesti  ajattelemaan tuostakin asiasta ihan uudella tavalla. Ensin laitoin maljakon takkahuoneeseen, mutta sitten kun sain tuon kullanvärisen tarjottimen niin siirsin sen ruokailutilaan ja tein maljakosta ja kynttilöistä astelman sivupöydälle. Voi olla, että heivaan maljakon vessaan jos tuo tekokukka alkaa kyllästyttämään. 







Minä en oikein osaa päättää haluanko kotiin suhteellisen yksinkertaista mustavalkeaa vai hieman kiiltoa ja kimallusta, joten kotimme alkaa oleman iloinen sekamelska hieman molempia tyylejä.


                                                                             




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails