maanantai 20. lokakuuta 2014

Juustotarjotin


Lomaviikolla herkuttelimme pitkästä aikaan juustoilla ja punaviinillä. Meillä tykätään syödä juustoja aika perinteisesti suolakeksien, omenan ja viinirypäleiden kanssa. Olemme ehkä enemmän mietojen juustojen ystäviä ja usein meidän juustotarjottimelta löytyy ainakin Luostari juustoa, mustapippurijuustoa ja valkohomejuustoa. Niin tälläkin kertaa :)
Viinin valinnassa juustojen kanssa kannattaa olla tarkkana sillä väärä viini valinta pilaa sekä juuston, että viinin maun. Viinimaan sivuilta löydät viinisuosituksia erilaisten juustojen kanssa.


Mitä juustoja sinun tarjottimelta löytyy? Mitä viiniä sinä suosittelisit juustojen kaveriksi?


4 kommenttia:

 1. Itse en juurikaan ole juustojen enkä punaviinin ystävä. Valkkaria voisin lipitellä harva se ilta mutta en nyt ihan kehtaa kuitenkaan arkena. Miedot juustot menee mutta nekin lähinnä leivän päällä. Kivoja kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän enemmän valkoviinistä, mutta juustojen ja joidenkin muidekin ruokien kanssa punaviini on kyllä ihan must :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia!
  Täällä juustotarjottimelta täytyy löytyä ainakin brie ja aura, joku ihana kermajuusto ja joku voimakkaampi mutta silti kermainen juusto. En piittaa sitkeistä hikisukkajuustoista! ;)
  Punaviiniä juustojen kanssa ehdottomasti, meidän suosikkeja mm. El copero ja Iris de Murviedro, molemmat edullisia ja helppoja perusviinejä, ei liian vahvoja eikä yhtään kitkeriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hikisukka juustot :D
   Kiitos viinivinkeistä! El Capero on tuttu, mutta tuota toista pitääkin testata heti sopivan tilaisuuden tullen :)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails