keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Valoa pimeyden keskelle

Kyllästyttää kun aina on pimeää. Aamulla kun lähtee töihin on pimeää, töistä päästyä on taas jo hämärää. Tänään kaivelin ensimmäiset valosarjat esille. Huom! Nämä eivät ole jouluvalot ;) Valot pääsivät pianonpäälle valaisemaan poroperheen käyskentelyä.Joko sinä olet kaivellut talvivalot esille, vai onko vielä liian aikaista?

P.S. Muistakahaan vastata bannerikyselyyn :)

8 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis ja tunnelmallinen poroperhe! Olen pitkään kans haaveillut noista.
  Kuule, justiinsa tänään posti toi nipun uusia jouluvaloja :) Ne on vähän kertiskamaa ja osa hajoaa aina yhden sesongin jälkeen...
  Mietin tässä, että mihin ne lykkäisi. Tai siis kröhöm, tunnelmavaloja!! :) Ihanaa syksyä vaikka tuo pimeys ja (ainakin tänään) sade saavat kyllä mielen vähän nuhjuiseksi... Onneksi kynttilät, glögi, suklaa, punaviini ja muut ihanuudet ovat olemassa! Ja ihanat blogit :)

  VastaaPoista
 2. Mia: Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Minultakin puuttuu vielä se isoin "isi" poro. Viikonlopuksi voisikin ostaa jotain ihanaa glögiä :)

  VastaaPoista
 3. LLLLLLLove it !!!!!

  xoxo
  minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Vielä en ole "kehdannut" laittaa valoja esille. Tosin ne odottavat jo laittamistaan. Eiköhän ne voisi jo piakkoin purkkiin tuikata. Kuitenkin muutkin odottavat vain, että joku viitsisi tehdä sen ensimmäisenä. :) Tosiaan "tunnelmavaloiksi" niitä pitäisi kai enemmän kutsua, koska eiväthän ne pelkästään jouluun liity.

  Tuo poroasetelma on kaunis!

  VastaaPoista
 5. That looks so cute.
  I look forward to Christmas!

  VastaaPoista
 6. Kiva tuo poroperhe!!! Meillekin on tunnelmavalot lisääntyneet, mutta ikkunalle en oo kehdannut vielä laitella valoja...
  Viikonloppuna ajattelin asentaa valot ulos jo valmiiksi, mutten niitäkään vielä laita päälle:)

  VastaaPoista
 7. kaunis kuva ja ihana tunnelma!! viikonloppuna laitan minäkin tunnelmavaloja esille :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails