tiistai 9. marraskuuta 2010

Mainonnan uhri

Käykö teille koskaan niin, että näette lehdessä jonkun mainoksen ja huomaatte, että juuri tuollaista tuotetta meikkipussinne onkin huudellut jo pitkän aikaa? Minun on pakko tunnustaa, että olen pienoinen mainosten uhri.  Aika usein huomaan, että olen ostanut jonkun tuotteeen pian sen jälkeen kun sitä on jossain mainostettu. Miten voikin aikuinen ihminen mennä niin helposti halpaan ;)  Viimeisimmät ostokseni ovat nämä L'orealin Studio Secrets primer ja Lumenen nuden sävyinen huulipuna. Lisäksi ostin Wellan shampoon, jota saa nyt kampaamojen lisäksi myös marketeista.


Kaikki nämä tuotteet ovat kyllä osoittautuneet oikein hyviksi. Eteenkin luomivärin pohjustukseen tuo primer sopii oikein hyvin. Huulipunan sävy voisi ehkä sopia vaaleammalle paremmin, mutta menee mielestäni myös tummemmalle jos haluaa "ei niin näkyvän" punan huulillensa.


Muistatteko kun jokunen aika sitten hehkutin ostaneeni  tämän ensimmäisen Opin kynsilakkani. Pakko sanoa, että olen enemmän kuin tyytyväinen.  Ilman päällyslakkaakin lakkaus näytti vielä näinkin hyvältä  liki kahden viikon päästä lakkauksesta.  Opin kynsilakoista taisi tulla suosikkini!1 kommentti:

  1. Such beautiful shades!

    I hope your week is off to a fabulous start...cheers: Evi

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails