perjantai 5. marraskuuta 2010

Vuodatusta

Blogin pitäminen ja on muodostunut yhdeksi raikkammistani harrastuksistani. Lukijoiden jättämät kommentit lämmittävät sydäntäni kovasti. Vaikkakin olen viime aikoina päivittänyt blogiani ihan yhtä ahkeraan kuin aiemminkin niin silti välillä tuntuu ettei tässä ole mitään mieltä.

Peilin kautta itse asusta otetut kuvat ovat mielestäni jotenkin korneja. Tuntuu aika typerältä ottaa itse itsestänsä kuvia.Kuvieni laatu on aivan suolesta. Valotus ei ole koskaan riittävä.


Kamerani ei ole riittävän laadukas, jotta saisin sellaisia kuvia kuin haluaisin. Toisekseen vika voi olla taidoissakin, joten jonkunlainen valokuvauskurssi voisi olla paikallaan.


En koe olevani erityisen valokuvauksellinen enkä muotitietoinen.  Asukuvat eivät ole mitään tavallista erikoisempi.


Tarvitsisin ehdottomasti valokuvaajan, joskin olen kokenut valokuvauksenkohteena olemisen aina vaivaana. Vyötärölle kertyneet lisäkilot eivät ainakaan helpota tilannetta...


Kirjoitustaitoni eivät ole hääppöiset. En ole koskaan ollut myöskään kovin luova kirjoittaja. Postaukset teen yleensä ruuanlaiton tai muun kotityön lomassa, jotenka harvoin on aikaa kirjoittaa taidokkaita pitkiä tekstejä.


                                                                    (kuvat lainattu)

Huolimatta kaikista näistä puutteista aion jatkossakin puuhastella blogini parissa! Miksi luopua harrastuksesta joka saa hyvälle tuulelle ja jonka parissa tapaa samantyylisiä ihmisiä! Toivottavasti jaksatte käydä kurkkimassa täällä kaikesta huolimatta!

Ihanaa viikonloppua kaikille "blogisiskoille"!

4 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samanlaisia ajatuksia. Kuvat on aina pimeitä suttuja eikä asut pääse ollenkaan oikeuksiinsa. Lisäksi mä oon aina ollut tosi jäykkä kuvattaessa ja sen kyllä huomaa.
    Sitten aina välillä iskee se ajatus, että mitä järkeä. Kun tää on niin super pinnallista. Kuvata nyt itseään, vaatteitaan ja ostoksiaan.
    Mutta koska se on osa mun elämää, niin miksei. Kunpa vaan saisi sen blogin omannäköisekseen ja kuvat edes pikkuisen paremmiksi. Mutta kun ei ole ikinä aikaa, täälläkin blogi päivittyy kaiken muun tohinan keskellä. Mutta onneksi bloggailu on niin kivaa, ja saa höpötellä samanhenkisten ihmisten kanssa, sen takia kai sitä viitsii....
    Hauskaa illanjatkoa blogisiskolle!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails