torstai 4. marraskuuta 2010

I rule the catwalk


Eilen sain vihdoinkin puettua ekaa kertaa kesällä  Nellystä tilaamaani kissacollegen.  Aika outoa oli muuten pukeutua collegepaitaan; tuli ihan nuoruus mieleen. Vielä kun olis survonut paidan housunkauluksen sisään ja vetänyt vyön niin kireälle kuin ikinä saa, etutukka juppikukkulalle, niin se olis ollut siinä :) Niin ysäriä kuin olla voi!

Antakee anteeks, huonolaatuiset kuvat.
4 kommenttia:

 1. Heippa, olen monesti käynyt blogiasi katsomassa ja nyt oli pakko kommentoida. :) Bannerista sen verran, että sellainen omakohtainen olisi kiva, sellainen missä on "palasia" sinusta. Kuvia, koruja, lempivaate yms. Ja sun hiukset, olivat tosi kivat lyhyempänä, ainakin otsis. Nyt kasvosi peittää pitkä otsisverho ja se jotenkin apeuttaa ilmettäsi. Kiitos blogistasi, se antaa hyviä vinkkejä. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: ISO kiitos kun jätit kommentisi! Kiva kuulla, että joku saa vinkkejä blogistani :) Mietin itsekkin jossain vaiheessa, että sellainen omista kuvista koottu banneri olisi kiva. Jotenkin tuntuu vaan ettei minun kuvat ole niin taidokkaasti otettuja, että niistä saisi mitään kivaa aikaiseksi, mutta katsotaan josko joskus. Olen samaa mieltä hiusasiasta, kampaajalle olisi asiaa ja kiireesti :) Toivottavasti poikkeat jatkossakin täällä <3

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti poikkean, päivittäin. :) Itseluottamusta kehiin ja niillä "palasilla" susta tarkoitinkin osia eri kuvista ja susta. Kyntesi ovat usein viimeisen päälle laitetut, korut, vaatteet..nappaile niistä mielestäsi eniten sua kuvaavat ja yhdistä banneriksi. Leikkelemällä siis. :) Keep going on! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti anonyymi! Tässähän melkein punastuu... Olisi kiva jos jättäisit jonkun nimimerkin, niin "tunnistaisin" sinut jatkossakin jos käyt jättämässä kommenttia. Ihanaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails