keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Restaurants Trófea Grill & Millenium Da Pippo

Budapestissa syötiin hyvin ja vähintään  kerran päivässä käytiin kunnolla syömässä, parhaina päivinä kaksinkin kertaa ;) Ruoka ja juoma oli edullisempaa kuin Suomessa ja tarjoilijat pääasiassa ystävällisiä.  Kävimme useissa ravintoloissa syömässä, mutta kaksi ravintolaa nousivat yli muiden ja niistä muutama sananen ja kuvanen.


Trófea Grill Etterem Budan puolella en ehdottomasti käymisenarvoinen buffet ravintola. Eteenkin jos olet punaisen lihan ystävä tämä on sinulle must ravintola. Kaikki juomat sisältyvät buffetin hintaan. Itse tilasimme shampanjaa ja punaviiniä. Lapset ruokailivat ravintolassa ilmaiseksi ja kahdelta aikuiselta ruokailu maksoin n. 35 euroa. Hintaa sisältyi myös runsas jälkiruokapöytä. Ravintola on hieman meluinen, mutta meistä se ei tunnelmaa häirinnyt. Pöytämme sijaitsi lähellä pianistia ja kuulimme hänen soittonsa pöytäämme.
Lapset saivat mukaansa ilmapallot, jotka laskettiin sillalta ilmaan.


Lisää kuvia ravintolasta löydät täältä ja menusta täältä

Toinen aivan mahtava ravintola on italialainen Millenium Da Pippo ravintola. Da pippo sijaitsee Bestin puolella  Andrassy utcalla. Valehtelematta ja yhtään liioittelematta parasta pizzaa mitä olen koskaan syönyt! Mies ja tytät söivät pastaa ja nekin olivat aivan taivaallisia. Luulen, että jos aika olisi antanut myöten niin olisimme käyneet tuolla toistekkin. Ruoka-annoksista en tullut ottaneeksi kuvia, mutta lasten jälkiruoka kipposet näyttivät tältä


Lisää tietoja ja kuvia  Millenium Da Pippo ravintolasta löydät täältä.

SHORT TRANSLATION:  If you are in Budapest, these two restaurants are definitely worth visiting!  Tròfea Grill in Buda side and  Italian restaurant Millenium Da Pippo in Best side. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails