keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tallinna osa 1

Nyt vihdoinkin niitä lupaamiani Tallinnan kuvia. Kuvissa onkin varmaan teille monille tuttuja maisemia ;)
Vaikka tuolla vanhassa kaupungissa onkin tullut vierailtua useampaan otteeseen niin aina se vaan ihastuttaa yhtä paljon. Kuvia tuli otettua sen verran paljon, että jaan kuvat kahteen eri postaukseen.

Minun mussukat 


Ihastelin noita lyhtyjä ja niitä tulikin kuvattua useampikin ;)


Nuori pari ;)
Ja tosi innostuneen oloinen rakkauden hedelmämme ;)


2 kommenttia:

 1. Tallinnakin nayttaa niin kauniilta ja romanttiselta! Hauska toi possu!

  Tervetuloa Budapestiin! Kysyit niista ruokapaikoista - noista kummassakaan en ole kaynyt (sori, tulee niin harvoin kaytya ulkona syomassa muuta kuin matkoilla!). Oon kylla kuullut molemmista, Szimpla Kert on kovin suosittu ns. raunioravintola, jotka ovat uusi trendi-ilmio Budapestissa. Trofeassa saa tietaakseni syoda tietylla summalla niin paljon kuin jaksaa. Yks hyva paikka on Klassz Andrassy utilla, unkarilaista ruokaa kansainvalisin vivahtein, ei poytavarauksia, myos pieni terassi. Kehli vendeglo on elamys, elavaa musaa ja perinteista unkarilaista ruokaa, paikka ei ole aivan keskustassa vaan Obudassa ja aika vaikea loytaa, hyva menna taksilla. Sunnuntai-brunssi Marriott-hotellin terassilla on mukava vaihtoehto. Naissa paikoissa ollaan oltu myos lasten (nyt 12-v ja 14-v) ja ovat aina loytaneet listalta syotavaa. Ai niin, Menza (Liszt Ferenc terilla) on kiva paikka, tosin ruoantaso valitettavasti vaihtelee, Menza burger on ehka varmin vaihtoehto listalta. Da Pippo (Andrassy ut) on kaupungin paras pizzapaikka, saa myos muuta italialaista ruokaa.
  Kauanko olette? Missa pain on hotellinne? Minka tyyppisesta ruoasta tykkaatte? Autan mielellani ja kerron lisaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle noista runsaista vinkeistä! Viivytään Budapestissa viisi päivää ja hotellimme on siellä Bestin puolella oleva Vivaldi Apartments. Haluttiin sellainen useamman huoneen huoneisto, kun meitä on kuitenkin viisi henkeä lähdössä. Me miehen kanssa tykättäis syödä varmaan ihan paikallista ruokaa, mutta lapset eivät siitä varmaan niinkään innostu... Da Pippon pizzaa voisikin käydä maistelemassa :)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails