torstai 19. heinäkuuta 2012

Räpsyttimet

Tibs pyysi minua raportoimaan kuinka parisen viikkoa sitten laitattamani ripsienpidennykset ovat kestäneet ja milloin menen huoltoon.  Ensimmäisessä ripsihuollossa kävin tiistaina, eli reilu kaksi viikkoa ripsienlaitosta. Minulle oli varattu tunnin huoltoaika, mutta katsottiin kosmetologini kanssa että puolen tunnin huolto on riittävä. Ripset olikin vielä hyvässä kuosissa ja  kosmetologini ihmettelikin miten olen saanut ripset kestämään noin hyvin. Jee hyvä minä ;)

Photobucket

                                   Photobucket


Toisessa silmästä oli hiukan enemmän pudonnut ripsiä, mutta sitä ei kyllä näistä kuvista juurikaan erota. Kovin suurta eroa ei ripsissä olekaan ennen ja jälkeen huollon, joten tosi hyvin ovat kyllä pidennykset kestäneet. Varasinkin seuraavan huollon vasta neljän viikon päähän, tarvittaessa otan yhteyttä aikaisemmin. Tällä kertaa silmät eivät ärtyneet liimasta eikä punoitusta ole ollut silmissä.
Ostin ripsille Longer Extension coating  hoitoaineen.  Tuotteen mukana ei tullut sen kummoisempaa käyttöohjetta. Sen tiedän että ainetta ei pidä kerralla käyttää paljoa, muuten ripset saattavat klimppiintyä kiinni toisiinsa. Onko teillä kokemusta tuosta hoitoaineesta? Käyttövinkkejä otetaan mielellään vastaan.

1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails