maanantai 23. heinäkuuta 2012

Black peplum & buckle jacket Viileät ilmat ovat siitä kivoja, että silloin voi käyttää uutta buklee bleiseriä =)  Viileitä ja eteenkin sateisia ilmoja on ainakin täällä meilläpäin piisannut...Tälläisessä combossa olin liikenteessä, oliskohan ollut toissaviikolla. En muista kun kaikki postaukset on kaikkea muuta kuin reaaliaikaisia tätä nykyä ;) No kuiteskin,  eräänä päivänä yhdistin bleiserin Lindexistä ostamaani mustaan peplum toppiin, Rodoksen Zarasta ostamiini ballerinoihin ja hennesin risafarkkuihin ja kaulakoruun. Risat farkut tuovat asuun rentoutta ja rikkovat muuten siistin linjan ;)


Topissa on takana näyttävä vetoketju ja yläosassa verkkokangasta. Toppeja näyttäisi löytyvän myös Lindexin verkkokaupasta täältä


Tänään loppuu kesälomani ja palailen takaisin töihin liki vuoden tauon jälkeen. Postaustahti voi siis hieman muuttua, mutta yritän keretä postailemaan ainakin muutaman kerran viikossa. Postausideoita on ainakin ihan jonoksi saakka kun vaan ennättäisin ne toteuttamaan. Ostin vihdoin uuden kamerankin ja toivottavasti opin pian sitä käyttämään. Luvassa siis paljon kuvia ja toivottavasti entistä parempilaatuisia sellaisia :)

                                                           Mukavaa alkavaa viikkoa!
4 kommenttia:

  1. Hauskaa töihin paluuta :) Mua jännittää/ahdistaa jo se oma joka häämöttää tossa parin viikon päästä ja mä olen ollut poissa vaan 6 viikkoa ... Oispa ikuinen kesäloma :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanaiset! Oli kyllä kiva palata töihin, vaikka vähän perhosia vatsassa onkin. Samoihin entisiin töihin palailen, joten eiköhän ne kaikki asiat sieltä pikku hiljaa palaile mieleen =)

    VastaaPoista
  3. Ei se työelämä onneksi vuodessa niin kauheasti ehdi muuttua, joten asiat ovat varmasti tuttuja. Mukavaa töihin paluuta!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails