maanantai 16. heinäkuuta 2012

Vivaldi

Ajattelin kirjoittaa muutaman sanasen myös hotellista, jossa yövyimme Budapestissa. Itse etsin aina ennen matkalle lähtöä yksityisten ihmisten kirjoituksia hotelleista, ja eri vaihtoehdoista joissa voisi majoittua.
Olimme  viisi yötä Vivaldi Apartments hotellissa. Hotellilta on noin 20 minuutin kävelymatka keskustaan. Lähimmälle  raitiovaunupysäkille on  noin viiden minuutin matka  ja sillä oli kätevä kulkea. Vuorokauden voimassa oleva lippu jolla sai kulkea kaikissa mahdollisissa julkisissa kulkuneuvoissa maksoi viideltä hengeltä n. 10 euroa.Hotelli sijaitsee uudehkolla kadulla ja rauhallisella paikalla kadun päässä. Huoneistomme oli kahdessa kerroksessa ja molemmissa kerroksissa oli säädettävät ilmastoinnit, mitkä olivatkin aika ehdottomat tuossa helteessä.. Yläkerrassa oli  pieniä mustia muurahaisia, mutta eipä ne meitä paljoa haitanneet. Huoneisto oli siisti ja huonekalut olivat uudehkoja.


Suosittelisin hotellia omatoimiselle matkaajalle, joka ei kaipaa majoitukselta hotellin tunnelmaa. Siistijä ei käynyt huoneistossa. Respa oli auki päiväsaikaan ja iltaisin alaovesta kuljettiin sisään ovikoodilla. 
 Hinta-laatusuhde oli hyvä ja kaikken kaikkiaan olimme oikein tyytyväisiä tilavaan huoneistoomme. 

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa ihan kivalta vaihtoehdolta! Itse en niin ole perilla kaupungin majoitustarjonnasta, joten hyva tietaa tama paikka jos joku kyselee.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails