keskiviikko 2. tammikuuta 2013

PowderRoomin vuosi 2012 osa II

Eilen postasin koosteen vuoden 2012 alkuosasta ja illalla tein vielä koosteen loppuvuodestakin.
Joten olkaapa hyvät, jotakuinkin tälläiseltä näytti heinä-joulukuu 2012 PowderRoomissa.


Heinäkuuhun mahtui paljon kaikkea kivaa. Kävin laitattamassa ripsien pidennykset, ostin uuden kameran, testailin Yves Rocherilta blogin kautta saatuja meikkejä ja leivoin mansikkawhoopiesseja. Ostin pari  peplumtoppia ja vaalean bukleejakun. Teimme onnistuneet reissut Tallinnaan ja Budapestiin. Taxfree ostoksina kartutin jälleen tuoksukokoelmaani muutamalla pullolla. Kävimme myös picnicillä Savonlinnssa ja minä palasin  töihin pitkän tauon jälkeen.


Elokuussa kokkailtiin maistuvia hampurilaisia, kävin upeiden naisten kanssa Tallinnassa, vietimme töitten jälkeen monta iltaa rantsulla, kävin kuvaamassa yhdet häät ja ostin kivat kesäkengät ja mustavalkoista vaatekaappiin.Syyskuussa innostuin washi teippailuista entistä enemmän, leivoin Cake Popseja, kartutin Marc by Marc Jacobs korviskokoelmaani mustilla nappikorviksilla ja esittelin teille edelliskuussa Tallinnasta ostetut  bling bling kengät.  Kokailin maistuvaa salaattia  ja pikkusuolaisia. Toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja ostin Ghost tuolin.


Lokakuussa valmistauduin valokuvanäyttelyn avajaisiin ja kuvasin kaikki Diorin meikkini. Esittelin ruokailutilan muutosta ja valmistimme lasten kanssa maistuvaa suklaabanofeeta. Makuuhuoneessa nähtiin hopean hohtoisia unia  ja olkkarinpöydän tuunasin paljeteilla. Hommasin geelilakkaus välineet ja tein itselle ensimmäiset geelilakkaukset. Ihastuin Missoni for Lindex statement kaulakoruun ja koristeellisiin kauluksiin.
Marraskuussa ostin itselleni Lauren Conradin Beauty kirjan ja Pauli serkun valot. Ruokailutila alkoi valmistautua jouluun, tartuin pitkästä aikaan puikkoihin ja aloittelimme glögin maistelua Blossalla. Makkarin sängynpääty sai jouluvalot ja jälleen herkutelttiin salaatilla.Joulukuussa postaukset olivat luonnollisestikkin aika jouluvoittoisia. Jaoin kanssanne piparkakkutiramisun ohjeen ja täytettiin meillä ruisnappejakin. Sain blogin kautta Nescafé Dolce Gusto Circolo kapselikeittimen testattavakseni ja neuloin hassut tennarisukat.

Edessä uusi vuosi. Vaikka menneeseen vuoteen mahtuikin monta mukavaa asiaa, olen enemmän kuin valmis kääntämään uuden sivun auki. Alkuvuosi oli rankka ja toivon, etten koskaan enää joutuisi kamppailemaan samanlaisten asioiden kanssa.  Olen päättänyt että tämä vuosi tuo tulleessaan mukavampia asioita  Varsinaisia uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta lupaan nauttia elämän pikkuasioista ja yrittää ollaan stressaamatta mitättömistä.

                                             Teitkö Sinä uuden vuoden lupauksia?


                                         Ajattele suuria, mutta nauti pienistä

                                                                  

                                                          


2 kommenttia:

  1. Mä lupasin itelleni alkaa kommentoimaan enemmän blogeissa joissa vierailen :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails