maanantai 16. syyskuuta 2013

Anno pallovalot


Muksaa maanantaita!

Nyt on meilläkin nuo musta-valkoiset Anno-pallovalot, joita olen useassa blogissa ihastellut. Meillä ne etsivät vielä hieman paikkaansa, mutta saavat nyt ainakin aluksi roikkua tuossa eteisessä. Olisin halunnut laittaa  valot ruokailutilaan, mutta meidän talo on sellainen suunnittelukukkanen, ettei  ruokailutilassa ole yhtään pistorasiaa sellaisessa paikassa ettei johtoa tarvitsisi vetää pitkiä matkoja pitkin lattioita. Talvisin olen kironnut samaa asiaa kun olisin halunnut viritellä jonkun valosarjan ruokapöydän päässä olevaan ikkunaan. Myöskään tuulikaapissa meillä ei ole yhtään pistorasiaan. En ymmärrä mitä oikein on ajateltu kun on tehty aikoinaan talon sähköpiirustuksia. Ei varmaan paljoakaan ;)

4 kommenttia:

 1. ..onnistuin kadottamaan kommentin kesken :)
  Meillä on ne Clasun valot kiinnitettynä terassille ja saavat olla siellä talvenkin. Haluaisin myös sisälle toiset, vaikkei meilläkään oo järkevässä paikassa pistorasiaa. Haluaisin ne portaikkoon, mutta sinne niitä ei tuu millään saamaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin, että noi olisi kivat ulkonakin mutta en sitten raaskinut jättää niitä sinne, Jos vaikka sitten ensi syksyn rapujuhliin veisi ne ulos terassille :)

   Poista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails