torstai 12. syyskuuta 2013

Kotipihan lemmikki

Kylläpä paukkoilee aiheesta toiseen nämä minun postaukset!  Mä olen siitä hassu ihminen, että tykkään postata kuvia siinä järjestyksessä kuin olen ne napsinut. Eli postausaiheet eivät välttämättä linkity mitenkään toisiinsa.
Tänään kuvissa seikkailee kippurahäntä, jonka onnistuin saamaan linssille eilen töistä tultuani. Siinä se pikku kurre istua napotti meidän tammenoksalla terho suussansa. Aika suloinen pakkaus 


Pitänee lähteä pähkinäkaupoille, jotta tuo oravainen viihtyy meidän pihassa vielä tammenterhojen loputtuakin. 

Syököhän orava muuten omenoita? 

Niitä olisi aika reilusti tarjolla meidän pihassa :)

Mutta tämmöinen eläimellinen postaus tänään. Viikonloppuna sitten blogissa leivotaan välillä ja kenties hieman sisustellaankin. Mites olisi asupostaukset ? :)

3 kommenttia:

 1. Söpö lemmikki ja kivoja kuvia lemmikistä :)

  VastaaPoista
 2. Yks päivä kuulu kovaa ääntä, kun joku juoksee meidän takapihalta etupihalle ja sieltä tuli orava. Se yhtäkkiä pysähtyi siihen etupihalle, kun näki mut ja sitten juoksi karkuun :D.

  Maanantaina olin valokuvailemassa ja olin ajamassa autoa, yksi orava oli juost auton alle ja sitten se yhtäkkiä kääntyikin ja juoksi takaisin sinne mistä tulikin.

  VastaaPoista
 3. Hauskoja kuvia - meillä asustelee myös oravia pihapiirissä ja Viiru-kisuli kovasti seurailee niiden menoa keittiön ikkunalta;)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails