perjantai 13. syyskuuta 2013

Hyvää hiuksille ja iholle

Kiva, kiva perjis on jälleen täällä!

Yves Rocher lähetti minulle jo heinäkuussa testituotteita, joista olenkin ihan tyystin unohtanut kertoa teille.  Paketissa oli tällä kertaa kolme ihanaa  kesäistä tuotetta; hyvää tekevä hiusöljy, 3 in 1 kosteuttava emulsio sekä Monoi de Tahiti kuivaöljy, josta olenkin kirjoitellut aikaisemmin täällä.


 Hiusöljy levitetään kuiviin hiusiin ja aineen annetaan vaikuttaa10 min. Sen jälkeen hiukset  pestään normaaliin tapaan. Itse laitoin eka kerran hoitoainetta kuiviin hiuksiin ja menin se päässä saunaan. Hoitoaine kovettui hiuksiin ja vielä pesun jälkeenkin hiukset näyttivät rasvaisilta. Toisen kerran otin sitten opikseni virheestä enkä mennyt enää öljy päässä saunaan. Sillä kertaa öljy peseytyi hiuksista aika helposti pois ja käsittelyn jälkeen hiukset tuntuivat pehmoisilta. Pullo on tosi riittoissa eikä öljyä kannata löträtä hiuksiin ylettömiä määriä.
Ihan ok tuotteelta vaikuttaa. Tuoksukin on hyvä :)3 in 1 kosteuttava emulsio on suunniteltu erityisesti kosteuttamaan ihoa auringonoton jälkeen. Tuote on helppo levittää ja voiteessa on ihana kesäinen gardenian kukkien tuoksu. 
Ihan mukava uusi tuttavuus tämäkin.


Hiusöljystä lisää tietoa täältä ja vartalovoiteesta täältä.


Tuotteet on saatu blogin kautta                                                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails