tiistai 3. syyskuuta 2013

HyllylläNuhainen moikka!

Eilen illalla alkoi pakottamaan jalkoja ja väsyttämään ihan vietävästi. Kävin nukkumaan jo ennen kymmentä ja yöllä heräsin siihen, etä nenä oli aivan tukossa. Nyt olo on  nuhainen ja vetämätön, mutta kuumetta ei tietenkään  ole joten eihän se auta kuin kohta marssia taas reippaana tyttönä töihin. 

Sunnuntaina haaveilin olkkarin uudistuksesta ja tauluhyllyistä sohvan taakse. Vielä ei olkkarissa ole tapahtunut yhtikäs mitään suuntaan tai toiseen, mutta innostuin kuvailemaan muita meidän kotoa löytyviä hyllyjä. Ylimmät kuvat on ruokailutilasta ja alimmat olkkarin telkkaritason päällä olevalta hyllyltä. Tavarat on hyllyillä minun makuun vähän liian järjestyksessä tai rivissä tai miten sen nyt ilmaisisi, mutta ymmärrätte ehkä mitä tarkoitan. En vaan oikein osaa noita tavaroita muutenkaan asetella. Yllättävän vaikeaa ;)

Kääk, että mä inhon noita seinälevyjä ja niiden välirakosia. Muutamasta huoneesta ollaan rakoset  peitetty samalla kun on vedetty tapettia seiniin ja nyt mietinkin, että jos tuon ruokailutilan seinänpätkälle vetäisi tapettia niin saisi ainakin ne rakoset siinä samalla piiloon.  Pitänee laittaa harkintaa ;)

Mukavaa päivää toivotellen, 
2 kommenttia:

  1. Hyvältä noi näyttää. Älä huoli, mäkään en osaa asetella tavaroita :)
    Meiltä löytyy muuten sama tarjotin.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. :)
    Voi sinua, koitahan tervehtyä pian.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails