perjantai 20. syyskuuta 2013

Nahkaiset Converset
Moikka moi!

Meitsi on nykyään tennari tyttö henkeen ja vereen. En muista koskaan aikaisemmin omistaneeni yhtä hyviä kenkiä kävellä kuin valkoiset Converset, jotka ostin vuosi sitten kesällä. Lacosten tennaritjotka ostin pari vuotta sitten ovat kyllä myös tosi hyvät jalkaan. Kun hankin noi Lacosten tennarit, niin silloin kirjoittelin tänne blogiinkin,  että en ole koskaan ollut tennarityttöjä, mutta niin ne ajat muuttuvat ja vanhemmiten tulee mukavuuden haluiseksi. Korkkarit on nykyään enää juhlia ja muita erikoistilanteita varten :)
Valkoiset Converset alkavat olla kohta parhaat päivänsä nähneet ja hommasinkin niiden kaveriksi punaiset nahkaiset Converset. Tuovat kivasti piristystä tummiin vaatteisiin ja harmaisiin syksyisiin päiviin .


Hyvää viikonloppua ihanat 
P.S Oletteko pesseet valkoisia Converseja esim.käsinpesuohjelmalla pyykkikoneessa?
Kestikö tennarit pesun hyvin?
6 kommenttia:

 1. Ihanat! Punainen on aina hyvä väri;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on vaaleanpunaiset ja valkoiset Converset ja vaaleanpunaiset olen pessyt koneessa +30 asteessa ihan nestemäisellä Omolla ja vielä linkosinkin kengät ja niille ei käynyt kuinkaan, puhtaaksi tulivat :) Tarkoitus olisi ennen talvea pestä valkoisetkin valmiiksi ensi keväälle (ajattelin laittaa pyykkiaineen sekaan Vanishia).

  Ps. Kivan pirteät noi punaiset Converset!

  VastaaPoista
 3. Musta on tullut Conversejen myötä kans tennarityttö henkeen ja vereen, ei tekis muita kenkiä enää käyttää ollenkaan :) Valkoisia Consseja en omista (vielä!) mutta punaiset olen pessyt koneessa 30 ohjelmalla.
  Ihanat nuo sun uudet pirtsakat tossuset! <3

  VastaaPoista
 4. Mulla myös nahkaiset Converset eivätkä piitanneet äskeisestä vesisateestakaan mitään :)

  VastaaPoista
 5. Mie pesin converset ihan normiohjelmalla linkouksineen kaikkinensa ja hyvin kesti. Ajattelin jotta noiste mein lapsen tennareista kun oli kyse niin ei menny hyvä hukkaan vaikka ois pilalle menneetki..on nimittäin sen verran kamalasti maailmaa nähneet ne :D

  VastaaPoista
 6. Mulla on valkoiset kestänyt hyvin pesua koneessa, normi 30 ohjelma ilman linkousta ja valkoisille pyykeille tarkoitetulla pesuaineella on tullut taas kuin uusiksi.:)

  Henna

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails