torstai 5. joulukuuta 2013

Luukku 5: Patterilla toimivat valot ja kirje joulupukilleHeipsKukkuu!

Kyselin teiltä  jokunen aika sitten käyttökokemuksia patterilla toimivista valosarjoista. Vihdoinkin sain aikaiseksi itsekkin hommata sellaiset. Olen ollut tosi tyyväinen valoihin,;ei rumia roikkuvia johtoja ja vaikuttaisi siltä etteivät ole kovin kovat patterisyöpötkään niin kuin olin pelännyt. Pitää hamstrata näitä lisää joulun jälkeisistä alennunmyynneistä.


Meidän jääkaapin oveen oli tässä yksi päivä ilmestynyt tyttären kirjoittama kirje joulupukille. Sopivasti vielä tuon Shopping list magneetin alle. Ei tainnut olla ihan sattumaa ;)

Tuo lupa hiusteenvärjäykseen on meillä ollut aika kuuma puheenaihe viimeaikoina. Minä olen sitä mieltä ettei kauniita vaaleita hiuksia kannattaisi mennä pilaamaan hiusvärillä, mutta neiti itse toivoo kovasti tummempaa väriä hiuksiin.  Kun kaikki kaveritkin ovat saaneet värjätä, you know ;)  Nythän on kovasti ollut lehdissäkin juttua tuosta lasten hiustenvärjäämisestä. Kaikki kampaamothan eivät ilmeisesti suostu värjäämään lasten hiuksia koska  lasten iho ei pysty suodattamaan hiusväreissä olevia kemikaaleja samalla tavalla kuin aikuisten iho. Raitoja ymmärtääkkseni sen sijaa voisi tehdä kun hiusväriä ei laiteta ihan hiustyveen.

Mitä mieltä sinä olet lasten tai yleensäkin alle 15-vuotiaiden hiustenvärjämisestä? Antaisitko sinä lapsesi värjätä hiukset ja minkä ikäisenä?

 

1 kommentti:

  1. Blogistani löytyy sinulle haaste:)
    Hyvää itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails