Eilisessä postauksessa lupailin, että postaan vielä tarjoiluista, jotka vein nyyttäri pikkujouluihin. Tein ruisnappeja kahdella erilaisella täytteellä sekä Kinder-piirakkaa, jonka palat leikkasin pieniksi suupaloiksi.
Ruisnappeihin tein meetvursti täytteen ja lohitäytteen. Sain tuon lohitäytteen ohjeen ystävältäni, mutta vaihdoin kylmäsavulohen savustettuun loheen. Ostin lohen valmiiksi savustettuna kaupan kalatiskiltä.
Lohi ruisnapit
1 rasia tillituorejuustoa
pari tl sitruunamehua
pienehkö punasipuli
n.100g kylmäsavulohta tai savustettua lohta
Sekoita ainekset tasaiseksi tahnaksi ja laita nappien päälle vain vähän ennen tarjoiluta ettei napit ennätä kostua liikaa.
Mukavaa kolmatta adventtia toivotellen,
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Thanks for your lovely comment!