torstai 9. tammikuuta 2014

Kommentti on kiva!

                                     

               Littlebigthings blogista nappasin mukaani tämän Kommentti on kiva! haasteen/tunnustuksen.

                                            LittleB kirjoitti blogissaan aiheesta näin:

                     Vuosi on 2014 on täten julistettu alati lisääntyvän kommentoinnin vuodeksi!
Lasketaan yhdessä kommentoinnin kynnystä, eikä vaadita itseltämme tässäkin asiassa liikoja. Aivot narikkaan ja antaa mennä vaan, näpyttele heti menemään joku kiva kommentti! Se ei vie kauan aikaa, parhaimmillaan vain muutaman hassun sekunnin! Vaikka olemme kuinka kiireisiä, eikö tämä ole kuitenkin aika nopea tapa tuottaa hyvää mieltä? Olkoot tämä nyt haaste tai vaikka tunnustus, sääntöjä ei ole. Voit haastaa mukaan itsesi, lukijasi, bloggaajakollegasi, kaverisi tai vaikka kokonaisen yhteisön. Voit kiittää blogin pitkäaikaista lukijaa, joka usein jättää jäljen itsestään tai voit haastaa hiljaiset lukijat huikkaamaan jotain. Sinä päätät, miten haluat hyvää mieltä jakaa. Oheista kuvaa saa käyttää ilosanoman eteenpäin jakamisessa. Sitten vaan näppis laulamaan! 
Kommentti on aina kiva, kokeiles vaikka! :)

Olen itse aika huono kommentoimaan toisten blogeihin, eteenkin jos huomaan, että postaus on kerännyt jo useita kommentteja. Silloin tuntuu hieman hassulta jättää kommentti, kun yleensä ei kuitenkaan keksi enää mitään uutta sanottavaa.  Lupaan kuitenkin yrittää petrata tässä kommentointi asiassa sillä tiedän itse kuinka paljon jo pienen pieni kommetti lämmittää sydäntä. Olisihan se aika tylsää ihan yksin täällä höpötellä!
 Minun blogiini ei kovin paljoa kommentteja tule vaikka tilastojen mukaan blogissani vieraileekin  päivänaikana useita satoja vierailijoita. Niinpä olisi kiva jos ne blogin hiljaisetkin kävivät uskaltaisivat jättää joskus pienen jäljen käynnistään. Haaste on siis heitetty :)

Katsoin  viime aikoina blogiini jätetyt kommentit lävitse ja ahkerimpina kommentoijina ovat viime aikoina olleet 


Iso kiitos teille! Ihanaa kun olette olemassa 

Nyt kaikki muutkin ahkerasti jakamaan hyvää mieltä kommenttien muodossa :)

P.S Ajattelin hieman, että voisin tämän tammikuun ja helmikuun aikana aktiivisimman kommentoijan palkita jollain ihan pienellä muistiaisella. En osaa vielä sanoa mikä tuo "palkinto" on, mutta ehkä se selviää tässä matkan aikana itsellenikin ;)

4 kommenttia:

 1. Mä yritän olla aktiivinen kommentoija juuri siksi, että tiedän, miten kiva kommentteja on saada.
  Kommenttirikasta alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 2. Löpölöpölöööööööööööööööööööööööööö! En osaa kirjoittaa mitään järkevää, mutta kommenttipa kuiteskii..

  VastaaPoista
 3. Kiitos sinulle ihanasta blogista, jonne on mukava jättää kommenttia. <3 Taidan olla yleensäkkin aika ahkera kommentoimaan, mutta silti joskus harmittaa, kun en ehdi kaikkiin blogeihin. Lukulista on hieman paisunut viime aikoina. :) Saapas nähdä kuinka käy kun maaliskuussa palaan töihin...
  Mutta tämä on tosi kiva haaste/tunnustus. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna kivasta blogista ja erityisesti herkkuresepteistä :) Aivan upeaa kynsitaidetta sinulla! Kynsien kauneus on minullekin tärkeää, olen koukussa Shellac-geelilakkaukseen ja käynyt hoitolassa kahden-kolmen viikon välein jo yli kaksi vuotta. Tosin kovin maltillista on tyylini, vain yhdellä värillä lyhyisiin kynsiin ja harvoin edes helmiäistä. Nyt kyllä uudenvuoden kunniaksi on kimalletta kunnolla :) Lupaan kommentoida uudemmankin kerran :)
  -M-

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails