lauantai 11. tammikuuta 2014

LauantaiHeipä hei!

Tämä viikko ei mennyt kyllä ihan putkeen. Oli saikkua ja monta muuta juttua joista en nyt viitsi tänne vuodattaa. Perjantai kruunasi se ettei auton keskuslukitus suostunut toimimaan kun olin lähdössä töistä ja auto jäi työpaikan pihaan. Olisi ollut töiden jälkeen kiire kauppaan ja viemään tytärtä kaverin synttäreille. Olin vielä luvannut ottaa yhden  tytön kaverinkin samaan kyytiin. Kiireet loppui sitten siihen paikkaa ja auto nököttää edelleen siellä työpaikan pihalla. Maanantaina on varmasti hommattava hinausauto se sieltä hakemaan. No, eihän se ole kuin yksi auto, mutta kun oppinut että on aina tarvittaessa auto käytössä niin kyllähän tuntuu oudolta. Eipä muuten ole tullut tehtyä herätysostoksia ruokakaupasta, kun on pitänyt ostaa vaan sen verran kun jaksaa kerralla kantaa. Mieskin on ollut sopivasti koko viikonlopun töissä eli ei ole ollut kantoapuna. 

Harjoittelin äsken tekemään suoristusraudalla kiharoita hiuksiin. Voin kertoa, että jos joskus aioin vaihtaa alaa, niin ei varmaan kannata haaveilla kampaajan ammatista ;) Katsotaan josko kehtaisin myöhemmin laittaa muutaman kuvan millaiset kiharat sotkut sain aikaiseksi ;)


Mukavaa viikonloppua Sinulle ja parempaan ensi viikkoa minulle :)
P.S. Kuvilla ei ole mitään tekemistä postauksen tekstin kanssa. Ne ovat vaan koneelle unohtuneita otoksia.

3 kommenttia:

 1. Kurja juttu! Tuli vain mieleeni, että olisiko lukko vain jäässä? Täällä meillä päin jäätyi kaikki, kun pitkään kestäneet kosteat ilmat muuttuivat hetkessä pakkaskeliksi. Minulla oli ovet jäätyneet, mutta takaovesta pääsin kömpimään autoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskuslukitus temppuilee aina kun kelit tällein vaihtelee. Lukko ei taida olla jäässä mutta jostain syystä ei anna käskyä avata ovia. Ärsyttävää! Auto on edelleen siellä työpaikan pihassa. Kohta varmaan on akkukin tyhjä kun tällä kelillä seisoo pari päivää siellä.

   Poista
 2. Mekossa upeat leikkaukset ja puree kyllä minuunkin yksinkertaisuudellaan! Loistava kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails