tiistai 14. tammikuuta 2014

Näytä kyntesi

                                         
   

                                Moi!

Olen unohtanut hehkuttaa teille yhdestä hyvästä kempparilöydöstä, jonka tein Cittarista jo monta kuukautta sitten. Nimittäin Maybellinen Express remover kynsilakan poistoaineesta.  Kynsilakan poistoaine on pakattu kätevään purkkiin, jossa on mustaa märkää vaahtomuovia. Kynsi dipataan vaahtomuoviin ja sormea pyöräytetään ympäri ja kynsilakka on poissa. Glitterilakat eivät puhdistu ihan noin helposti vaan silloin kynttä pitää pyöritellä vaahtomuovissa edestakaisin tai sitten turvautua perinteiseen pumpulipuhdistukseen. 


Poistoaine on kätsyä jos haluaa vaan puhdistaa vain muutaman sormen kynsistä pahiten kuluneet kynsilakat pois ilman sotkua. Minä tein niin näille kynsille, kun halusin säästää nuo nimettömien  hyvänä säilyneet koristelut. Dippasin vaan muut sormet purkkiin ja tein kynsiin  uudet lakkaukset puhdistettuihin kynsiin ja nimettömien koristelut saivat muutaman lisäpäivän aikaa.
Näillä mennään taas muutama päivä eteenpäin! Pitkästä aikaan minulla onkin noin punaista tai oikeastaan korallia sävyä kynsissä.  2 kommenttia:

  1. Voi venäjä - voiko toi toimia!?? Mä näin DIY ohjeen moiseen juttuun Pinterestissä tässä joku päivä sitten, en kyllä pinnannut kun ajattelin että ihan pöljä idea.. :D

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails