sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Suoristusrauta sotkutEilisessä postauksessa kerroin, että harjoittelin suoristusraudalla kiharoiden tekemistä. No, ei mennyt ihan niin kuin strömsössä! Kiharoiden sijasta hiuksiin tuli lähinnä sotkua. Tulos oli aika samannököinen kuin olisin käynyt nukkumaan kosteilla hiuksilla. Mulla on sen verran luonnonkiharaa, että välillä kiharaa tulee tahtomattakin. Pipo pelasti kuitenkin hieman tilannetta ja näillä hiuksilla mentiin lauantai päivä :)

Seuraavaksi taidan testata sitä tekniikaa, jossa hiukset laitetaan illalla nukkumaan käydessä  hieman kosteana korkealle ponnarille ja sitten latvat paplareille. Ja aamulla pitäisi hiuksissa olla kuohkeat ja kauniit kivarat. 

Jokohan tänä iltana testaisi?! Ainahan voi kietaista hiukset nutturalle jos tulos ei ole toivotun mukainen ;)


2 kommenttia:

  1. Toinen käkkäräpää täällä..mä en kaipaa lisäkiharoita, vaan suoraa..ei suoristusraudallakaan saa suoraksi. Pitäs varmaan ottaa joku suoristushommeli parturissa, mutta en viisti alkaa siihen rumbaan.

    VastaaPoista
  2. Ihan hyvältähän nuo näyttävät! Kannattaa vetää rautaa mahd. Hitaasti, ja haroa hiukset sormin kun koko pää on valmis. :) aukeavat kauniisti= kuohkeammat kiharat.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails