keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Vaaleaa, kultaa ja pantterin pilkkuja


Heipä hei!

Tein tässä yhtenä iltana itselleni manikyyriä ja napsin samalla tekovaiheessa kynsistä ja tarvikkeista muutaman kuvan. Ajattelin, että teen pitkästä aikaan tälläisen tutorial postauksen.  Näiden kynsien teossa ei sinäänsä ollut mitään erikoista, mutta ajattelin että ainakin niille kenelle noiden Konad leimasimien käyttö on vierasta postaus saattaa hieman selventää miten niitä käytetään.


Kynsien tekimiseen tarvitset aluslakan, vaalean lakan, kultaisen hilelakan, kynsikoristeita, Konad kuvalaatan, scraperin,leimasimen, mustan Konad lakan ja päällyslakan, pumpulia ja kynsilakan puhdistusainetta. Sekä päällyslakan, jolla hela hoito on hyvä kiinnittää. Itse käytän lisäksi apuna pinsetteja ja katkaistua hammastikkua.  


Lakkasin ensin kynnet Essien pohjalakalla ja sitten kaikkien muiden sormien kynnet Essien kynsilakalla sävyllä 14 Fuji paitsi etusormen kynteen levitin kultaista lakkaa ja sen päälle vielä tuollaista hilelakkaa aika paksulti. Kynsien kannattaa antaa kerrosten välillä hyvin kuivahtaa. 
Kun lakka on kunnolla kuivahtanut päästään tekemään tuota pantterikynttä. Tässä vaiheessa viimeistään on hyvä levittää joku paperi pöydän suojaksi. Levitä ensin mustaa Konad lakkaa kuviolaatalle. Tähän tarkoitukseen ei käy tavallinen kynsilakka. Pyyhkäise sitten se scraperilla. Tässä ei kannata hidastella, koska lakka kuivuu aika nopeasti.


Paina leimasin kuviolle ja sitten kynteen rullaavalla liikkeellä.
Puhdista välineet leimausten välillä kynsilakan poistoaineella. Levitä kuvion päälle Konad päällyslakka. Asettele vielä hieman kostean lakan päälle kultaisia kynsikoristeita haluamiisi kohtiin.  Tässä käytän apuana päällyslakkaan kostutettua hammastkkua.


Kun kaikki kynnet ovat kunnolla kuivahteet levitän vielä päälle Diorin päällyslakan. Lopuksi voi vielä siistiä mahdollisesti kynsien yli menneet lakat.
Mitäs tykkäätte? Miltä kynnet näyttävät valmiina?

3 kommenttia:

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails