tiistai 7. lokakuuta 2014

Touch of Gold




Noin viikko sitten sain Yves Rocherilta blogin kautta ihanan kullanhohtoisen paketin, jossa oli  meikkejä testattavaksi. Aivan ihania tuotteita jälleen kerran! Aikaisemmista yhteistyöpaketeista YR:n kanssa voitte lukea lisää tunnisteet Yves Rocher alta. Paketin sisältö ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä.



 Paketin tuotteista ehdottomaksi suosikikseni nousi luomiväripaletti, jonka sävyn nimi on Brun Incandecent.  Paletissa on kauniita lämpimiä ruskean sävyjä, jotka sopivat hyvin nudemeikkiin ja uskoakseni myös useille eri ihosävyille. Paletin mukana tuli myös ohjeet mihin kohtaa luomea mitäkin sävyjä voisi käyttää. Ainut miinus tulee noista luomiväri sudeista, mutta eihän nuo palettien sudit koskaan vedä vertoja kunnon siveltimille. Pakkaus itsessään on minusta tosi kaunis kuin koru. Plussaa myös hyvästä peilistä :)




Lisäksi paketissa tuli huulipuna sävyä Rouge Vif, joka  antaa  huulille syvän, kestävän sävyn. Huulipuna tuoksuu tosi herkulliselta ja se sisältää hoitavaa ja silottavaa kameliaöljyä.


Paketissa tullut Beautifying Dry Oil, olikin minulle jo ennestään tuttu tuote.
Miellyttävä kuivaöljy imeytyy nopeasti ja ravitsee ihoa huipputehokkaasti jättämättä sille rasvaista pintaa. Iho tuntuu silkinpehmeältä ja näyttää ihanan heleältä. Sisältää brasilialaisen andirobapähkinän öljyä, jonka omega-9-rasvahappopitoisuus on huomattavan suuri. Miellyttävä tuote käyttää tämäkin.


Ripsiväri tulikin tarpeeseen, sillä olen juuri luopumassa talveksi ripsenpidennyksistä. Tätä pääsen siis testailemaan lähiaikoina. Syksyn tullen myös valokynä on ollut taas pitkästä aikaan käytössä, joten paketissa tullut valokynäkin tulee varmasti käyttöön lähiaikoina.Valokynän luvataan olevan täydellisesti peittävä ja valoa heijastava  ja tekevän ihostasi nuorekkaamman näköisen koko päiväksi.



1 kommentti:

  1. Ihana postaus ja kauniit kuvat! Terkuin, Maiju Yves Rocher

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails