lauantai 12. marraskuuta 2011

Äänestä suosikkiasi

Lisäsin tuonne oikealle sivupalkkiin äänestyksen, jossa toivoisin teidän käyvän äänestämässä alla näkyvistä bannereista suosikkianne. Helppoa ja nopeaa, yksi klikkaus ja äänesi on rekisteröity  =)

Vaihtoehdot ovat siis nämä:
Lisäsin tuon vanhan bannerinkin tuohon viimeiseksi vaihtoehdoksi. Vaihtelen vielä noita bannereita äänestyksen aikana niin näette miltä ne näyttää tuossa "paikallaan".  Jos joku on oikein mestari tekemään bannereita ja haluaa sellaisella ilahduttaa minua niin niitä voi heittää sähköpostiini:  PowderRoom@hotmail.fi. Ilahtuisin kovasti vaivannäöstänne. Hih,  itse kun en osaa esim. Photoshopia käyttää.

     Pysykäähän  kuulolla, viikonlopun aikana käynnistyy nimittäin ihan super kiva arvontakin!!!!!!!!!


                                                                         ♥


                                                         

4 kommenttia:

 1. Kommentoin tähän että varmasti näät viestin vaikkei aiheeseen liitykään. :-) Eli kun tilasin ne korvikset shobopista, jouduitko maksamaan tullia vai tuliko ne ihan suoraan omaan postiin tms? Kun haluaisin tilata sieltä mutta kun en oikein oo selvillä näistä käytännöistä..

  Sisukko

  VastaaPoista
 2. Heippa Sisukko! Tilaukseen tuli tullimaksut, jotka maksettiin heti tilauksen yhteydessä. Paketti tuli suoraan kotiovelle muutamassa päivässä. Kätevä systeemi oli.

  VastaaPoista
 3. Heitin äänen neloselle. Menee blogin nimen kanssa niin kivasti yhteen visuaalisesti. :)

  VastaaPoista
 4. Mä annoin ääneni kolmoselle, se on musta magee ja simppeli. Mut kakkonen näin joulunaikaan olis jotenkin sopiva, vähän sellaista lahja ja juhla meininkiä. Vanhakin oli ihana, tykkään siitä mut jos kerran haluat vaihtaa. Ykkösestä pidän ainakin vähiten, sen tiedän vaikka siinäkään mitään vikaa ole :D

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails