tiistai 29. marraskuuta 2011

Tresemmé kuivashampoo

Monissa blogeissa on hehkutettu kaikenlaisia kuivashampoita. En ole oikein koskaan ymmärtänyt mihin ihminen tarvitsee kuivashampoota kun kuitenkin vettä on vielä ainakin tullut hanasta suhteellisen helposti. Itse pesen hiukset lähes päivittäin ja koska olen totuttanut hiukset tiuhalle pesulle ne näyttävät hieman rasvaisilta jo jos yksikin pesupäivä jää välistä. Nyt olen joutunut pari kertaa tilanteeseen jossa  en yksinkertaisesti ole päässyt pesemään hiuksia vuorokauteen tai pariin. Ja tadaa! Silloin on ollut käyttöä kuivashampoolle!


Tresemmé on siis ensimmäinen koskaan testaamani kuivashampoo, joten vertailupohjaa ei ole.
Olin kuitenkin tähän enemmän kuin tyytyväinen. Aluksi kauhistuin kun sumautin ainetta hiuksiin ja ne muuttuivat aivan harmaisiksi. Harjaamalla harmaus kuitenkin poistui joten sanoisin tuotteen sopivan myös tummille hiuksille. Tosin ehkä hieman sellainen mattamainen pinta hiukseen jäi.
Tökötti vei kuitenkin hyvin rasvaisuuden pois ja tuoksukin oli miellyttävä.
Kovin riittoisaksi en purkkia sanoisi, mutta hintaakin oli vain jotain 8 euron pintaan.
Tätä ostan varmasti toistekkin!P.S. Tämä ei ole maksettu mainos vaan olen itse ostanut tuotteen kaupasta ihan omilla rahoillani ;)
1 kommentti:

  1. Tää olikin hyvä postaus kun mä olen juurikin miettinyt noita kuivashampoita ja sitä että tekeekö se hiuksesta sitten mattapintaisen. Mulla on muutenkin aika karhea ja kiilloton hius niin haluan mielumin tuotteita jotka tuo kiiltoa, ei vie sitä.

    Ja noita kuivashampoita on toisaan hekutettu niin paljon että oon jo melkee taipunut kokeilemaan mut ehkä nyt kuitenkin harkitsen vielä ettei tule hukka ostos siitäkin.

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails