lauantai 5. marraskuuta 2011

♥ French manicure ♥

Pidän kovasti ranskalaisesta manikyyristä. Lakkaus on tyylikäs ja klassinen valinta kaiken mittaisiin kynsiin. Itse en ole valitettavasti koskaan oppinut tekemään niin siistiä ranskalaista manikyyria kuin toivoisin osaavani tehdä.  Lisäksi olen ollut laiska aluslakkojen käyttäjä, joten olen laiskuudestani johtuen kärsinyt keltaisista kynsistä. Ja siis tähän on pakko lisätä että ole koskaan tupakoinut!
Ajattelin kuitenkin näyttää teille millä tuotteilla olen viime aikoina toteuttanut manikyyrin ja millaisen lopputuloksen olen saanut aikaiseksi.

Mavalan Mava-White  on tehokas keltaisuuden poistaja ja sitä laitan lakkauksen alle. Tämä sopii myös yksinään  lakkaukseen jos haluat nopeasti valmista.


Seuraavaksi teen valkoiset kärjet L`orealin  French manicure "tussilla".  Tussi ei valitettavasti ole kovin peittävä joten tätä joutuu toisinaan lisämään useamman kerroksen. Onneksi lakka kuivuu nopeasti. Seuraavaksi kun kärjet ovat  kunnolla kuiuneet laitan kerroksen Mavalan lakkaa sävyä 91 Reno. Ja päälle vielä päällyslakka lisäämään lakkauksen kestävyyttä.


(Lisättäköön tähän vielä, että tämä ei ole sitten mikään "maksettu" mainos vaan olen ihan itse pienellä palkallani ostanut kaikki kuvissa näkyvät tavarat. Vaikka mielellään yhteistyötä kyseisten firmojen kanssa tekisinkin ;)  Kuvissa näkyvät kuvat ovat kirjasta Make-up Bible.)


Millä tuotteilla sinä toteutat ranskalaisen manikyyrin vai luotatko tässä enemmin  ammatilaisen jälkeen?2 kommenttia:

  1. Oon ostanu Seppälästä manikyyrilakkasetin, joka makso muistaakseni 3,95. Ja kyllä pysyy! Aivan huippu hyvät lakat. Suosittelen! :)

    VastaaPoista
  2. Sandra: Kiitti vinkistä, pitää laittaa testaukseen =)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails