maanantai 14. marraskuuta 2011

Hyötykäytössä

Kiitokset kaikille  banneriäänestykseen ja lukija kilpailuun osallistuneille. Kivasti on tullut ääniä ja kommentteja, jatkakaan vaan samaantahtiin =) Toi kolmos bannerin kuva muuten houkuttelee minua leikkuuttamaan hiuksia lyhyemmäksi. Pitäisköhän...

Blossa  pullo on nyt juotu tyhjiin ja tyhjä pullo toimittaa kynttilänjalan virkaa ruokailuhuoneen senkin päällä.Terttuneilikat jatkavat eloansa katkottuna kivituikussa.
Innostuin hieman ottamaan noita kuvia... Tuollainen huurrettu lasi on minusta kaunista. Oliskohan vielä liian aikaista kaivella tällä viikolla joulukoristelaatikot varastosta esille?!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mä ajattelin ainakin alkaa kohta tonkimaan niitä joulukoristeita esiin ja valot myös. Se aina kun niitä "saa" pitää on niin kovin lyhyt et mä ehkä aikaistan sitä hieman tänä vuonna. On ne kauniitakin ja ne valot tuo niin kivasti piristystä pimeyteen.

    Eikä musta sellaiset värittömät valot vaikka parvekkeella oksissa tai pihalle edes ole niin jouluiset vaan enemmän talviset. Mieluumin kuitenkin niin että laittaa koristeet vaikka vähän aiemmin mut ottaa sitten loppiaisena pois eikä pidä heinäkuuhun asti :D

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis tuo tämän vuoden Blossa, itse en ole vielä käynyt omaa ostamassa! Meillä majailee lipaston päällä vuoden 2006 valkoinen Blossa, odottelee myöskin kynttilää :)

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails