torstai 24. marraskuuta 2011

Beige safari

Ostin ihka ensimmäisen Diorin kynsilakkani.  Mietin pitkään  kaupassa ostaisinko tämän Diorin vai jonkun Chanelin lakan. Olen kuitenkin ollut niin tyytyväinen kaikkiin ostamiini Diorin meikkeihin, joten päädyin  Dioriin. Luotin lakankin olevan hintansa väärti,  ja hyvinhän tuo lakka on tuntunut  kestävän kynsissä. Kelpo ostos siis =)


Päädyin tälläiseen hieman nudeen sävyyn. Seuraavan lakan ostankin sitten ehkä hieman pirteämmässä sävyssä :)

                                                                  

6 kommenttia:

 1. En huomannut ensimmäisessä kuvassa korkkia ollenkaan ja ihmettelin, että onpas ruma pullo :D Paljonko tämä maksoi? Ota kuva kynsistäkin :)

  VastaaPoista
 2. Maiju: Hinta oli muistaakseni 27 euroa. Yritän saada kynsistäkin kuvaa kehiin. Nämä pimeät päivät vaan hieman vaikeuttavat tarkkojen kuvien saamista.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen lakka. Mä oon tällä hetkellä melko hullaantunut tuollaisiin sävyihin niin lakoissa kuin meikeissä ja muussakin :)

  VastaaPoista
 4. Minä tykkään myös Diorin meikeistä, mutta en ole vielä saanut ostetuksi heidän lakkojaan. Oletko ehtinyt testata kuinka kauan lakka kestää hyvänä kynsissä?

  VastaaPoista
 5. Milma: Tuollaiset nudensävyiset lakat on kyllä siitä kivoja, että ne ei ole heti niin törkysen näköisiä vaikka olisivat vähän kuluneetkin. Laiskan lakkoja siis ;)
  Pampuliina: Lakkasin kynnet sunnuntaina enkä laittanut päällyslakkaa. Oikeastaaan ainoastaan etusormen kynsissä on nyt kulumaa, eli aika hyvin tuntuisi kestävän.

  VastaaPoista
 6. mäki oon Diorin lakkoihin supertyytyväinen! aivan nautinto levittää kynsille :D
  Chanelin lakat oli pettymys, en osta enää.

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails