perjantai 4. marraskuuta 2011

I wish it would snow

Vaikka en olekkaan pakkasen ja lumitöiden paras ystävä niin kylläpä toivoisin että sataisi jo lunta. Kaikki näyttää paljon kauniimmalta kun sen on verhonnut ohut lumihuntu. Sitä paitsi tämä pimeys alkaa jo melkein nyt ahdistamaan. Lumi toisi kivasti helpostusta pimeyteenkin.   Olen luvannut itselleni, että en vielä aloita tekemään jouluaiheisia postauksia, tätähän ei lasketa, eihän?! ;)
                                                                              


theduchesss:

sooon ♥Testailen tässä lähipäivien aikana hieman erilaisia uusia bannereita.  Koska en ole tosiaankaan mikään ammattilainen näissä hommissa voi näkyä jos jonkinmoista viritystä, koittakaa kestää.  Voi olla että jossain vaiheessa kyselen teidänkin mielipidettä asiaan, joten katselkaan vähän sillä silmällä. Entinen banneri alkoikin jo kyllästyttämään. Tosin olen miettinyt blogin nimenkin vaihtoa, nykyinen kun ei juurikaan kuvasta blogiani. Tosin en äkkiä keksi uutta parempaakaan nimeä. Miten olisi "Hannan sillisalaatti" tai "Hanna ja hyvä yritys" ;)

                         Helmen Hohtoista viikonloppua ystäväiseni

                                                                              ♥

                                                                

6 kommenttia:

 1. je n'aime pas beaucoup la neige, mais je reconnais que ces photos sont magnifiques

  VastaaPoista
 2. agnes: J'aime la neige, mais l'air pas froid.

  VastaaPoista
 3. Hanna ja hyvä yritys kuulostaa hyvältä ;D Ihania lumikuvia, mutta todellisuudessa olen ihan iloinen ettei vielä tule lunta. Muistissa viimetalven "pikaiset" kauppareissut kun auton raapimiseen kinosten alta mennen tullen meni kolminkertainen kaupassakäyntiaika! Mutta kyllähän se toisi valoisuutta ja joulufiilistä ihan omalla tavallaan :)

  VastaaPoista
 4. ei tämä oo jouluaiheinen vaan talviaiheinen :)
  lunta ootan minäki <3
  mä tykkään sun blogin nykyisestä nimestä, täähän on aivan ihana nimi!! ja sopii monenlaiseen naiselliseen ihanaan pikkuhömppään :)

  VastaaPoista
 5. Munkin mielestä nykyinen nimi on hyvä!
  Ja se lumikin ois tosi kiva juttu pikkuhiljaa!:)

  VastaaPoista
 6. J&M: Talviautoilu ei kyllä tosiaan ole mitään herkkua!
  S ja Niina: Ehkäpä pitäydyn sitten vanhassa nimessä =) Aikamoinen hommahan tuo nimenvaihto olisikin. Jos mä sit vaan jatkan kikkailua noiden bannereiden kanssa =)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

my might also like

Related Posts with Thumbnails